9.5 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăSpecialConflict de interese

Conflict de interese

Estelle Denis, partenera de viata a antrenorului nationalei franceze de fotbal, Raymond Domenech, care prezinta de mult timp la postul TV M6 emisiunea "100% foot", a fost acuzata ca ii ia apararea lui Domenech in emisiuni si ca se afla in conflict de interese, acum, in contextul Euro 2008.
Intr-un comentariu intitulat "Estelle Denis, la Carla Bruni de Domenech", saptamanalul francez Marianne scrie ca, desi Estelle Denis isi indeplineste cu foarte multa seriozitate si competenta rolul de gazda a emisiunii "100% foot", aceasta incearca, in mod regulat, sa-i ia apararea partenerului sau de viata, Raymond Domenech, extrem de criticat in aceste zile ca urmare a evolutiei dezamagitoare a echipei Frantei la Euro 2008.

Marianne citeaza si una dintre editiile emisiunii, in care s-a discutat despre posibila selectionare a lui Trézéguet la nationala. Astfel, Domenech ar fi spus, intr-o conferinta de presa, ca reactie la afirmatia unui jurnalist potrivit careia Trézéguet "a marcat 20 de goluri in acest sezon", ca acest lucru "nu-i problema lui". In acel moment, Estelle Denis a incercat sa reformuleze spusele iubitului sau, pentru a le da o alta turnura.
In acest context, publicatia scrie ca prezentatoarei TV ii va fi din ce in ce mai greu sa-l apere pe Domenech. "Cand recent am vazut-o deschizand dezbaterea «Ar trebui dat afara Domenech?», ne-am fi dorit sa fim in alta parte…", scrie Marianne.

» Exista si un exemplu in acest sens: Béatrice Schoenberg, sotia ministrului Jean-Louis Borloo, a fost mutata de la jurnalul postului France 2 in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.

Cele mai citite

Poduri peste capul alegătorilor

Era de așteptat ca anul hiperelectoral 2024 să aducă cu el multe dintre nelipsitele dezvăluiri pe surse privind matrapazlâcurile electorale. Tendința e ca atunci...

Bayern Munchen depune plângere la UEFA după atacul asupra autocarului echipei după meciul de la Barcelona!

Autocarul echipei Bayern Munchen a fost atacat cu pietre la urcarea spre Stadionul Montjuic din Barcelona, înaintea partidei cu echipa catalană. Incidentul a fost...

Google Calendar, design actualizat

Google își modernizează interfața web a Google Calendar, aliniindu-se la liniile directoare Material Design 3 și introducând suport pentru modul întunecat, scrie presa internațională. Google...
Ultima oră
Pe aceeași temă