26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialConflict de interese

Conflict de interese

Estelle Denis, partenera de viata a antrenorului nationalei franceze de fotbal, Raymond Domenech, care prezinta de mult timp la postul TV M6 emisiunea "100% foot", a fost acuzata ca ii ia apararea lui Domenech in emisiuni si ca se afla in conflict de interese, acum, in contextul Euro 2008.
Intr-un comentariu intitulat "Estelle Denis, la Carla Bruni de Domenech", saptamanalul francez Marianne scrie ca, desi Estelle Denis isi indeplineste cu foarte multa seriozitate si competenta rolul de gazda a emisiunii "100% foot", aceasta incearca, in mod regulat, sa-i ia apararea partenerului sau de viata, Raymond Domenech, extrem de criticat in aceste zile ca urmare a evolutiei dezamagitoare a echipei Frantei la Euro 2008.

Marianne citeaza si una dintre editiile emisiunii, in care s-a discutat despre posibila selectionare a lui Trézéguet la nationala. Astfel, Domenech ar fi spus, intr-o conferinta de presa, ca reactie la afirmatia unui jurnalist potrivit careia Trézéguet "a marcat 20 de goluri in acest sezon", ca acest lucru "nu-i problema lui". In acel moment, Estelle Denis a incercat sa reformuleze spusele iubitului sau, pentru a le da o alta turnura.
In acest context, publicatia scrie ca prezentatoarei TV ii va fi din ce in ce mai greu sa-l apere pe Domenech. "Cand recent am vazut-o deschizand dezbaterea «Ar trebui dat afara Domenech?», ne-am fi dorit sa fim in alta parte…", scrie Marianne.

» Exista si un exemplu in acest sens: Béatrice Schoenberg, sotia ministrului Jean-Louis Borloo, a fost mutata de la jurnalul postului France 2 in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă