20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConducte crapate din cauza gerului

Conducte crapate din cauza gerului

MEDIAS. Conductele din reteaua de alimentare cu apa potabila a municipiului Medias (judetul Sibiu) au inceput sa cedeze din cauza temperaturilor foarte joase inregistrate in ultimele zile. Potrivit directorului de productie din cadrul societatii de utilitati publice „Gospodarie Comunala” SA din oras, Radu Serban, in ultimele zile, cand a fost foarte frig, echipele de interventie au fost obligate sa intervina in trei situatii de avarie majora.
Muncitorii au avut de reparat doua sparturi ce au aparut la conducte in apropierea Garii Medias si in cartierul Gura Campului, pentru ca in dupa-amiaza zilei de marti sa intervina la o alta avarie ce a aparut cartierul Greweln.
Reprezentantii firmei pun defectiunile din ultimele zile pe seama gerului foarte aspru, a vechimii conductelor din retea si a materialelor de slaba calitate din care au fost fabricate acestea. Radu Serban a mai declarat ca nu este exclus ca alte avarii si intreruperi in alimentarea cu apa a localnicilor sa mai apara daca temperaturile vor ramane la fel de scazute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă