19.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialConducte crapate din cauza gerului

Conducte crapate din cauza gerului

MEDIAS. Conductele din reteaua de alimentare cu apa potabila a municipiului Medias (judetul Sibiu) au inceput sa cedeze din cauza temperaturilor foarte joase inregistrate in ultimele zile. Potrivit directorului de productie din cadrul societatii de utilitati publice “Gospodarie Comunala” SA din oras, Radu Serban, in ultimele zile, cand a fost foarte frig, echipele de interventie au fost obligate sa intervina in trei situatii de avarie majora.
Muncitorii au avut de reparat doua sparturi ce au aparut la conducte in apropierea Garii Medias si in cartierul Gura Campului, pentru ca in dupa-amiaza zilei de marti sa intervina la o alta avarie ce a aparut cartierul Greweln.
Reprezentantii firmei pun defectiunile din ultimele zile pe seama gerului foarte aspru, a vechimii conductelor din retea si a materialelor de slaba calitate din care au fost fabricate acestea. Radu Serban a mai declarat ca nu este exclus ca alte avarii si intreruperi in alimentarea cu apa a localnicilor sa mai apara daca temperaturile vor ramane la fel de scazute.

Cele mai citite

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă