25.8 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialConducerea PD-L Cluj, acuzata ca stia de spaga de la Jucu

Conducerea PD-L Cluj, acuzata ca stia de spaga de la Jucu

Avocatul Steluta Cataniciu (PD-L) sustine ca a informat partidul cu privire la solicitarile lui Petre Coste  

Avocatul Steluta Cataniciu, membru PD-L Cluj si consilier judetean, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca inclusiv Biroul Permanent Judetean al PD ar fi fost informat, la vremea respectiva, adica in noiembrie anul trecut, ca primarul comunei Jucu, Petre Coste, solicita unui client al avocatei sume de bani pentru a fi improprietarit pe o parcela din apropierea investitiei Nokia, din comuna Jucu.
Contactat de Romania libera, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda, a declarat ca nu au existat discutii concrete care sa vizeze cererea unei sume de catre primar in schimbul improprietaririi intr-o zona anume.

"Au fost discutii, dar nu legate de Coste si nu legate de conditionari de bani. Am mai auzit ca sunt unii din partid, directori sau primari, care ingreuneaza anumite procese, dar niciodata n-a fost vorba de nume", a spus Buda.
Steluta Cataniciu este avocatul unui cumparator de teren care ar fi urmat sa cumpere un teren din apropierea investitiei Nokia. Primarul comunei Jucu, Petre Coste, a fost arestat anul trecut pentru ca ceruse si primise mita de la cumparator pentru a finaliza actele mai repede.
Tot ieri, Steluta Cataniciu a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva lui Petre Coste, fost membru PD, pentru calomnie.
"M-a deranjat faptul ca a spus despre mine ca as fi facut un oarecare trafic. Eu fiind avocat de profesie, asa inteleg ca in momentul in care merg ca si consilier judetean si ii impun, asa cum m-a acuzat el, si ii impun acelui om care era primar al PD sa ii dea clientului meu teren intr-un anume loc, deja din punctul meu de vedere este clar ca am savarsit infractiunea de trafic de influenta", a afirmat Cataniciu, care sustine ca a cerut si daune de 50.000 de lei.

Cele mai citite

Vizita Familiei Regale în Finlanda: Întâlnire cu primarul orașului Tampere și comunitatea românească

Ziua de miercuri, 19 iunie 2024, a fost consacrată orașului Tampere. La Primăria municipală, Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați de primarul...

Vizita Familiei Regale în Finlanda: Întâlnire cu primarul orașului Tampere și comunitatea românească

Ziua de miercuri, 19 iunie 2024, a fost consacrată orașului Tampere. La Primăria municipală, Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați de primarul...

Purtător de cuvânt armata israeliană: E “praf în ochi” ideea că am putea “face să dispară” Hamas

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a apreciat miercuri drept "praf în ochi" ideea că am putea "face să dispară" Hamas, împotriva căruia Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă