11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialConducerea PD-L Cluj, acuzata ca stia de spaga de la Jucu

Conducerea PD-L Cluj, acuzata ca stia de spaga de la Jucu

Avocatul Steluta Cataniciu (PD-L) sustine ca a informat partidul cu privire la solicitarile lui Petre Coste  

Avocatul Steluta Cataniciu, membru PD-L Cluj si consilier judetean, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca inclusiv Biroul Permanent Judetean al PD ar fi fost informat, la vremea respectiva, adica in noiembrie anul trecut, ca primarul comunei Jucu, Petre Coste, solicita unui client al avocatei sume de bani pentru a fi improprietarit pe o parcela din apropierea investitiei Nokia, din comuna Jucu.
Contactat de Romania libera, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda, a declarat ca nu au existat discutii concrete care sa vizeze cererea unei sume de catre primar in schimbul improprietaririi intr-o zona anume.

"Au fost discutii, dar nu legate de Coste si nu legate de conditionari de bani. Am mai auzit ca sunt unii din partid, directori sau primari, care ingreuneaza anumite procese, dar niciodata n-a fost vorba de nume", a spus Buda.
Steluta Cataniciu este avocatul unui cumparator de teren care ar fi urmat sa cumpere un teren din apropierea investitiei Nokia. Primarul comunei Jucu, Petre Coste, a fost arestat anul trecut pentru ca ceruse si primise mita de la cumparator pentru a finaliza actele mai repede.
Tot ieri, Steluta Cataniciu a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva lui Petre Coste, fost membru PD, pentru calomnie.
"M-a deranjat faptul ca a spus despre mine ca as fi facut un oarecare trafic. Eu fiind avocat de profesie, asa inteleg ca in momentul in care merg ca si consilier judetean si ii impun, asa cum m-a acuzat el, si ii impun acelui om care era primar al PD sa ii dea clientului meu teren intr-un anume loc, deja din punctul meu de vedere este clar ca am savarsit infractiunea de trafic de influenta", a afirmat Cataniciu, care sustine ca a cerut si daune de 50.000 de lei.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă