19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConducerea PD ar putea lua in calcul formarea de noi aliante

Conducerea PD ar putea lua in calcul formarea de noi aliante

Biroul Permanent al PD ar putea convoca astazi Colegiul Director al partidului. Rolul acestuia ar fi de a organiza, cel mai probabil, saptamana viitoare reuniunile Consiliului National de Coordonare (CNC) si Ligii Alesilor Locali (LAL) si de a stabili temele de pe ordinea de zi a respectivelor evenimente, au declarat surse din interiorul PD. Liderii democrati intentionau, initial, sa organizeze cele doua reuniuni simultan, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza lipsei unei sali care sa gazduiasca peste 2.000 de persoane, cat ar trebui sa fie prezente. Cele doua reuniuni ar putea elabora rezolutii de sustinere a presedintelui Traian Basescu in campania pentru referendumul privind suspendarea sa din functie. Totodata, s-ar putea pregati strategia pe care democratii ar urma sa o adopte in calitate de partid de opozitie. O alta tema care ar putea fi luata in discutie este realizarea unor posibile aliante electorale, avand in vedere ca statutul PD prevede ca numai Consiliul National de Conducere este cel care poate aproba si dizolva aliantele politice sau electorale ale democratilor.

» CNC si LAL ar putea elabora rezolutii de sustinere a presedintelui Basescu la referendumul din 20 mai.

9.00     adrian cioroianu participa la cagre
Luxemburg
In cadrul Consiliului de Afaceri Generale si Relatii Externe al UE, ministrii de Externe vor discuta despre procesul de pace din Orientul Mijlociu si moratoriul privind pedeapsa cu moartea.

11.00     ziua fortelor terestre romane
Parcul Izvor
Militarii Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" si cei din subunitatile Politiei Militare vor efectua o serie de exercitii demonstrative si de parasutare.

11.00     lansarea campaniei
"nu discrimina, lupta pentru diversitate!"
Centrul Infoeuropa
Campania, organizata de CRJ si Centrul Parteneriat pentru Egalitate, propune implicarea activa a angajatorului in introducerea principiului nediscriminarii si egalitatii de sanse.

12.00     conferinta de presa
a lui ilie bolojan
Sediul Guvernului
Secretarul General al Guvernului vorbeste despre reorganizarea activitatii si prioritatile SGG.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă