20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConcert al trupei "Take That"

Concert al trupei "Take That”

Formatia pop britanica "Take That” a sustinut un concert dumi-nica in fata unei multimi de tinere admiratoare, pe stadionul Newcastle Arena din Newcastle, din trupa lipsind insa cel mai celebru component, Robbie Williams.
Patru din cei cinci membri ai uneia dintre cele mai cunoscute trupe de baieti din lume s-au reunit pentru a porni intr-un turneu britanic, biletele la primul lor concert, cel de pe Newcastle Arena, epuizandu-se in mai putin de o ora, desi au fost puse in vanzare inca din luna decembrie.
Pana in prezent "Take That” a vandut peste 300.000 de bilete pentru noul lor turneu, Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange si Mark Owen primind cate 1,5 milioane de lire sterline pentru a reveni pe scena si a canta numai melodii din perioada de glorie a trupei.
"Take That” s-a aflat la apogeul carierei in prima jumatate a anilor '90, fiind considerata cea mai mare trupa britanica din istoria muzicii dupa "The Beatles”. A avut o serie de hituri cum ar fi "Pray”, "Relight My Fire”, "Back For Good”, care au ocupat primele pozitii ale clasamentelor de specialitate. Formatia s-a destramat in 1996, la un an dupa ce Robbie Williams a parasit trupa pentru o cariera solo, astazi fiind considerat unul dintre cei mai de succes cantareti britanici. Din pacate, ceilalti componenti nu au avut acelasi succes in cariera solo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă