21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialComplicele lui Mailat se afla in Romania in Penitenciarul Aiud

Complicele lui Mailat se afla in Romania in Penitenciarul Aiud

Gheorghe Neamtu, barbatul despre care Nicolae Romulus Mailat sustine ca i-a fost complice la talharia comisa asupra Giovanei Regianni, se afla, potrivit unor surse din Inspectoratul de Politie Judeteana Sibiu, in Penitenciarul Aiud, informeaza NewsIn.

Gheorghe Neamtu a fost prins la granita si a fost incarcerat initial la Penitenciarul Oradea, ca urmare a unei condamnari de trei ani pe care o avea in tara pentru un furt.

"Gheorghe Neamtu a fost adus la noi in data de 4 noiembrie, iar in data de 29 noiembrie a fost transferat la Penitenciarul Aiud", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Oradea, subinspector Gabriel Tica.

Nicolae Romulus Mailat, presupusul asasin al italiencei Giovanna Regianni, i-a spus avocatului sau ca a avut un complice in persoana lui Gheorghe Neamtu, fiul celei care l-a denuntat.

Romulus Mailat, care pana acum afirma ca a actionat singur, sustine insa in continuare ca nu a facut nimic altceva decat sa fure poseta italiencei de 47 de ani. Gheorghe Neamtu apare de altfel si in imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la gara Tor di Quinto.

Politia italiana l-a arestat la sfarsitul lunii octombrie pe romanul Nicolae Romulus Mailat, in varsta de 25 de ani, originar din localitatea Vurpar, judetul Sibiu, pentru agresarea fizica si sexuala a Giovannei Reggiani, al carei trup aproape neinsufletit l-a abandonat intr-un sant din apropierea garii Tor di Quinto, din Roma.

Ulterior, femeia a murit, iar Mailat a fost acuzat de crima.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă