25.3 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialComplicatii in scandalul sexual de la Facultatea de Muzica

Complicatii in scandalul sexual de la Facultatea de Muzica

TIMISOARA. Scandalul cu tenta sexuala in care a fost vehiculat numele profesorului italian Enrico Cannata, profesor de flaut la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, a luat, ieri, o intorsatura neasteptata. Toti studentii sai, ale caror nume au fost vehiculate, in ultimele zile, ca facand parte din grupul celor care au suportat avansuri de natura sexuala pentru a intra in gratiile maestrului, au venit la o intalnire cu presa pentru a dezminti acuzatiile si a pleda pentru profesionalismul flautistului.
„Noi am fost sau suntem studenti, am invatat muzica si am gasit in persoana domnului profesor Enrico Cannata un model demn de urmat. Ne surprinde atata rautate din partea unor persoane care ar trebui sa ne fie modele, iar pentru ca la adresa noastra s-au facut atatea afirmatii murdare si rautacioase, ne exprimam pe aceasta cale indignarea.
De asemenea, vrem sa va aducem la cunostinta ca o vom actiona in instanta pe doamna lector universitar Viorica Balteanu, pentru ca s-a folosit de numele noastre fara permisiunea noastra intr-un mod care ne-a lezat imaginea, implicandu-ne fara voie intr-un scandal public”, sustin discipolii locali ai italianului Enrico Cannata, printre care Cristian Bilec, Gheorghe Catarov, Vlad Colar, Julia Krisar, Remus Pela, Horatiu Roman si alti tineri care au absolvit, deja, Facultatea de Muzica.
Avantul celor ce doreau sa repare imaginea sifonata a maestrului a fost taiat, in plina conferinta de presa, de Cristina Padureanu, studenta in anul IV, fosta componenta a trupei timisorene „Blazzaj”, care a declarat ca si-a intrerupt studiile si a plecat din clasa profesorului din cauza limbajului vulgar folosit de acesta in timpul orelor de curs.
„Am fost o studenta eminenta, dar am plecat de la domnul Cannata in urma zvonurilor despre el, care m-au afectat, si a limbajului si tonului cu care preda instrumentul”, a spus tanara.

Cele mai citite

Indicele ROBOR la 3 luni stagneazฤƒ la 5,55%, รฎn ciuda reducerilor de dobรขndฤƒ ale BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobรขnzilor la majoritatea creditelor รฎn lei, a rฤƒmas neschimbat la 5,55%, รฎn timp ce ROBOR la...

8 motive pentru care meritฤƒ sฤƒ รฎศ›i instalezi panouri fotovoltaice รฎn 2024

Locuieศ™ti la casฤƒ ศ™i te gรขndeศ™ti la variante prin care poศ›i reduce costurile la utilitฤƒศ›i? รŽntr-adevฤƒr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casฤƒ...

Numฤƒrul de joburi remote a scฤƒzut sub 5% din totalul ofertelor de pe piaศ›ฤƒ. Regula a devenit un beneficiu

Numฤƒrul joburilor remote nou apฤƒrute pe piaศ›a muncii din Romรขnia a scฤƒzut semnificativ, conform unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs.ro. Dupฤƒ ce รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ