30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialComisarul Gărzii Financiare Timiş anchetat de DNA pentru fapte de corupţie a...

Comisarul Gărzii Financiare Timiş anchetat de DNA pentru fapte de corupţie a fost reţinut

Comisarul Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I, anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, potrivit Mediafax.

Şeful DNA Timişoara, Tamaş Şifbeck, a declarat, joi seară, că Ioan Mureşan este anchetat pentru fapte de corupţie şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri procurorii vor stabili dacă îl vor prezenta Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

“Comisarul de la Garda Financiară a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe. Mâine ( vineri – n.r.) vom decide dacă în baza probelor se va solicita arestarea preventivă. Dacă se va lua această decizie, va fi prezentat Judecătoriei Timişoara”, a spus Tamaş Şifbeck.

Un comisar al Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I, este anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, ancheta fiind legată de activitatea sa în cadrul Gărzii Financiare.

Şeful DNA Timişoara, Tamaş Şifbeck, declara că există o anchetă în desfăşurare, dar pentru că este la început încă nu pot fi furnizate detalii despre acest caz.

“Este adevărat că există o anchetă care-l priveşte pe Ioan Mureşan, comisar în cadrul Gărzii Financiare Timiş, care are legătură cu activitatea acestuia în cadrul instituţiei publice”, spunea Tamaş Şifbeck.

Potrivit acestuia, ancheta nu are nicio legătură cu activitatea sportivă a comisarului, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I.

Cele mai citite

Cristi Manea (26 de ani) este noul jucător al Rapidului

Rapid București a finalizat al treilea transfer al verii prin achiziționarea fundașului lateral Cristian Manea, unul dintre cei mai buni jucători din această poziție...

Cristi Manea (26 de ani) este noul jucător al Rapidului

Rapid București a finalizat al treilea transfer al verii prin achiziționarea fundașului lateral Cristian Manea, unul dintre cei mai buni jucători din această poziție...

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...
Ultima oră
Pe aceeași temă