7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialColoana Infinitului, vandalizată de o fată de 12 ani, chiar sub ochii...

Coloana Infinitului, vandalizată de o fată de 12 ani, chiar sub ochii părinților

Familia unei fete de 12 ani a fost amendată cu 500 de lei, după ce copilul a vandalizat Coloana Infinitului, pe care a scrijelit inițialele ei și a celei mai bune prietene, chiar sub ochii părinților, informează Digi24.

„Minora se apropia foarte repede de Coloana fără Sfârşit. A folosit un obiect ascuţit cu care a zgâriat primul modul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu, Alexandra Petriţa.

Astfel, fata din Slatina, venită în vizită la Târgu Jiu cu mama sa, a scris pe Coloana Infinitului: „S+S=BFF” (n.r – inițialele ei și a unei prietene, cele mai bune prietene pentru totdeauna).

 Astfel, mama fetei a fost amendată cu 500 de lei.  Potrivit Știrile TVR, părinții nu numai că nu au încercat să o oprească, ci s-au arătat contrariaţi de faptul că au fost amendaţi. Astfel, mama fetei le-a spus poliţiştilor că nu a observat niciun panou care să interzică asemenea gesturi.

„Să se ştie foarte clar că atunci când recurgi la astfel de gesturi teribiliste, lipsă de educaţie, urmează să răspunzi în faţa legii. Dosarul care trebuie întocmit mai departe trebuie să descurajeze astfel de gesturi”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor.
 

Cele mai citite

Ce bugete au programele lansate de AFM, în 2024

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat recent lista programelor care vor fi lansate, în acest an, și bugetele disponibile. Vedeta este de...
00:01:04

CDC renunță la regulile de izolare COVID-19 de cinci zile

CDC(Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor ) din S.U.A. a renunțat vineri la recomandările de izolare COVID-19 de cinci zile sub o nouă orientare,...

Cine este candidatul surpriză al PNL la Primăria Capitalei

Surpriză de proporții în privința candidatului PNL la Primăria Capitalei. Un nume greu din administrația locală ar putea fi propus pe lista candidaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă