19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialColectarea ajutoarelor, sarcina de partid

Colectarea ajutoarelor, sarcina de partid

– Calamitatile naturale sunt prilej de solidaritate dar si de actiuni de mare efect electoral. Tragedia apelor care au lovit Maramuresul si Moldova in aceste zile reprezinta o astfel de ocazie.

Inundatiile puternice din Moldova si Maramures au determinat conducerea PSD Bistrita-Nasaud sa initieze o campanie de strangere de fonduri. Astfel, cei 30 de primari PSD din Bistrita-Nasaud au primit dispozitie de la partid sa stranga ajutoare pentru sinistratii din Moldova. In principal primarii au fost sfatuiti de partid sa adune materiale de constructie, alimente neperisabile si alte bunuri ce vor fi trimise in zonele cele mai grav afectate. "De fiecare data cand semenii nostri au avut nevoie de ajutor, membrii PSD din Bistrita-Nasaud au stiut sa raspunda apelurilor umanitare. Recentele inundatii din Moldova ne-au determinat sa initiem, inca de saptamana trecuta, o actiune de strangere de ajutoare destinate persoanelor afectate grav de puhoaiele revarsate.

 

Primarii PSD au initiat in comunitatile lor o ampla actiune umanitara menita sa adune cat mai multe materiale de constructie, alimente neperisabile, etc, pe care le vom trimite in zonele cele mai grav afectate de revarsarea apelor. Actiunea de strangere de ajutoare va continua intreaga saptamana, astfel incat, aproximativ in perioada 12-15 august, convoiul cu ajutoare sa plece spre comunele afectate. Toti cei care doresc sa contribuie la acest efort pot lua legatura cu primarii PSD din localitatile in care locuiesc sau sunt asteptati la sediul PSD din Bistrita", se spune intr-un comunicat. PSD a castigat 30 din cele 62 de primarii din Bistrita-Nasaud.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă