11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialCod galben de ceață în 15 județe

Cod galben de ceață în 15 județe

15 județe se află sub cod galben de ceață, până la ora 11.00, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În județele Teleorman, Giurgiu și Brăila și în sudul județului Buzău, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Tot până la ora 11.00, pe arii relativ extinse în județele Mehedinți, Olt și Dolj, inclusiv în zona localităților Halânga, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Caracal, Calafat și Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene aferente, va exista ceață, care va determina vizibilitate scăzută local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, iar pe alocuri burniță.

De asemenea, până la ora 10.00, pe arii relativ extinse din județele Harghita și Brașov și pe drumurile naționale și europene, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Până la ora 10.00, ceața va persista și în județele Botoșani, Vaslui, Bacău, Neamț, Vrancea și Galați, inclusiv pe drumurile naționale și europene.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă