12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialClujenii de la Grimus cântă la Sziget

Clujenii de la Grimus cântă la Sziget

Cunoscuta trupă rock Grimus va cânta, în acest sfârşit de săptămână, pe scena unuia dintre cele mai importante festivaluri din Europa de Est, Sziget, din Budapesta. Festivalul aniversează în acest an 20 de ediţii. “În perioada 8-12 august 2012 Festivalul Sziget, unul dintre cele mai populare evenimente din circuitul internaţional de gen prezintă şi anul acesta, la două decenii de la înfiinţare un program divers, susţinut pe scene de blues, jazz, world-music sau pop-rock. Printre vedetele industriei muzicale care onorează această ediţie festivă se numără: Korn, The Stone Roses, The Vaccines, Caro Emerald, Placebo, Glasvegas, Goran Bregovic, Paolo Nutini, The Pogues, Shantel & Bucovina Club Orkestar, The Ting Tings, The XX şi LMFAO”, spun organizatorii.

Când vor cânta rockerii clujeni

“În ultima zi a festivalului, duminică, 12 august, cu începere de la ora 16.00, pe scena Arena va concerta grupul de rock alternativ Grimus din Cluj Napoca, invitat anul acesta de ICR Budapesta să reprezinte România la Sziget Festival. Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului simurgh, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană, fiind de asemenea şi primul roman al scriitorului Salman Rushdie, „părintele” acestei anagramări”, spun reprezentanţii trupei clujene.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă