5.9 C
București
luni, 19 februarie 2024
AcasăSpecialCloser a restituit suporturile numerice cu fotografiile lui Kate

Closer a restituit suporturile numerice cu fotografiile lui Kate

Revista Closer a restituit miercuri prinţului William şi soţiei sale suporturile numerice care conţin fotografiile tinerei femei cu sânii goi, luate în timpul vacanţei cuplului sub soarele din Provence, informează AFP, citând o sursă apropiată dosarului, potrivit Agerpres.

Sesizată în regim de urgenţă de ducele şi ducesa de Cambridge, instanţa juridică din Nanterre a interzis difuzarea fotografiilor şi a cerut grupului Mondadori, editorul revistei Closer, să remită aceste suporturi numerice integral, în 24 de ore de la semnarea deciziei, sub ameninţarea amendării cu 10.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere.

Citeşte şi:

 Un nou SCANDAL zguduie casa regală britanică. După prinţul Harry nud, ducesa Kate topless

Este însă dificil să se asigure cineva că nu a fost păstrată o copie, afirmă altă sursă apropiată dosarului. Cu atât mai mult cu cât Closer contestă că ar fi proprietara imaginilor, explicând că nu a cumpărat decât exclusivitatea lor.

Potrivit specialiştilor, revista va putea încerca să se prevaleze de principiul de protejare a surselor pentru a refuza să dezvăluie identitatea fotografului.

O revistă populară daneză, Se og Hoer, a anunţat de altfel miercuri că va publica joi fotografiile dnei Kate Middleton cu sânii goi, la o săptămână după Closer.

Se og Hoer ar fi a patra publicaţie care difuzează aceste fotografii controversate, după Closer vineri, cotidianul irlandez Daily Star sâmbătă, şi revista italiană Chi luni.

În afară de procedura civilă angajată de cuplul princiar, o anchetă preliminară a fost deschisă marţi de parchetul din Nanterre după plângerea depusă luni în penal de cuplul princiar pentru atingere la viaţa privată.

Cele mai citite

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară în ședința de astăzi

În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a adoptat mai multe măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări,...

Primul obiectiv bifat pentru elevii lui Silvășan. U-BT Cluj-Napoca a cucerit Cupa României

Pentru al doilea an consecutiv, U-BT Cluj-Napoca a cucerit Cupa României la baschet masculin, după o finală câștigată în fața formației Rapid cu scorul...

Moda de la Londra înfurie guvernul elen

Săptămâna modei de la Londra a reușit să înfurie Grecia. După ce un designer și-a pus modelele să treacă în fața celebrei frize...
Ultima oră
Pe aceeași temă