18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialCloser a restituit suporturile numerice cu fotografiile lui Kate

Closer a restituit suporturile numerice cu fotografiile lui Kate

Revista Closer a restituit miercuri prinลฃului William ลŸi soลฃiei sale suporturile numerice care conลฃin fotografiile tinerei femei cu sânii goi, luate în timpul vacanลฃei cuplului sub soarele din Provence, informeazฤƒ AFP, citând o sursฤƒ apropiatฤƒ dosarului, potrivit Agerpres.

Sesizatฤƒ în regim de urgenลฃฤƒ de ducele ลŸi ducesa de Cambridge, instanลฃa juridicฤƒ din Nanterre a interzis difuzarea fotografiilor ลŸi a cerut grupului Mondadori, editorul revistei Closer, sฤƒ remitฤƒ aceste suporturi numerice integral, în 24 de ore de la semnarea deciziei, sub ameninลฃarea amendฤƒrii cu 10.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere.

CiteลŸte ลŸi:

 Un nou SCANDAL zguduie casa regalฤƒ britanicฤƒ. Dupฤƒ prinลฃul Harry nud, ducesa Kate topless

Este însฤƒ dificil sฤƒ se asigure cineva cฤƒ nu a fost pฤƒstratฤƒ o copie, afirmฤƒ altฤƒ sursฤƒ apropiatฤƒ dosarului. Cu atât mai mult cu cât Closer contestฤƒ cฤƒ ar fi proprietara imaginilor, explicând cฤƒ nu a cumpฤƒrat decât exclusivitatea lor.

Potrivit specialiลŸtilor, revista va putea încerca sฤƒ se prevaleze de principiul de protejare a surselor pentru a refuza sฤƒ dezvฤƒluie identitatea fotografului.

O revistฤƒ popularฤƒ danezฤƒ, Se og Hoer, a anunลฃat de altfel miercuri cฤƒ va publica joi fotografiile dnei Kate Middleton cu sânii goi, la o sฤƒptฤƒmânฤƒ dupฤƒ Closer.

Se og Hoer ar fi a patra publicaลฃie care difuzeazฤƒ aceste fotografii controversate, dupฤƒ Closer vineri, cotidianul irlandez Daily Star sâmbฤƒtฤƒ, ลŸi revista italianฤƒ Chi luni.

În afarฤƒ de procedura civilฤƒ angajatฤƒ de cuplul princiar, o anchetฤƒ preliminarฤƒ a fost deschisฤƒ marลฃi de parchetul din Nanterre dupฤƒ plângerea depusฤƒ luni în penal de cuplul princiar pentru atingere la viaลฃa privatฤƒ.

Cele mai citite

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ