19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCiustea da administratia pe politica

Ciustea da administratia pe politica

Vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Dorin Ciustea, va rata sedinta de pe data de 26 aprilie, pentru ca va fi plecat intr-o delegatie condusa de liderul PNG, Gigi Becali, in Israel. si asta in ciuda faptului ca, in sedinta de luna aceasta, consilierii vor vota proiectul de hotarare care are in vedere repartizarea banilor din fondul de rulment a judetului de la care au iesit niscaiva scantei in ultima perioada, dupa ce presedintele CJ Botosani, Constantin Contac, a declarat ca intentioneaza sa repartizeze banii pentru demararea  lucrarilor de la Vama Radauti-Prut. Ciustea sustine, in schimb, nevoia ca  acesti bani sa ajunga la Spitalul Judetean, pentru finalizarea investitiilor incepute si la trei dintre unitatile medico-sociale de la Mihaileni, Sulita si Suharau.
El nu va fi insa prezent in sedinta din luna aprilie pentru a-si motiva sustinerea. In calitate de lider local al PNG, Dorin Ciustea va face parte din delegatia partidului care se va deplasa luna aceasta la o intrunire cu  oficiali din Israel.

» Vama sau sanatate

"Vama va costa foarte mult, ajunge undeva la 200 de miliarde de lei. Daca vom merge sa dam zece miliarde pe an, Vama se va termina in 20 de ani. Eu cred ca sanatatea oamenilor e mai importanta decat aceasta actiune. Timp de doi ani au fost niste investitii la Spitalul Judetean. S-a facut reabilitarea instalatiei termice, s-a renovat Unitatea de Primire a Urgentelor. Daca noi nu continuam, ele raman la stadiul acesta si va fi o cheltuiala inutila."
Dorin Ciustea, vicepresedintele CJ Botosani

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă