19.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialCitiţi aici toate interceptările care au dus la arestarea lui Sorin Ovidiu...

Citiţi aici toate interceptările care au dus la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

România Libera publică integral toate interceptările telefonice dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Nicolae Popa în baza cărora judecătorii au dispus arestarea pentru 29 de zile a omului de afaceri şi a doi dintre colaboratorii săi, Octav Ţurcan şi Alexandru Stoian. Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată la Curtea de Apel.

Din documentul oficial al procurorilor (vezi galeria foto cu documentele scanate) lipsesc doar datele de stare civilă ale protagoniştilor, adresele şi numerele lor de telefon, date personale care sunt protejate prin lege. Intertitlurile aparţin redacţiei.

Referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive – 10 septembrie 2010

Marius Iacob, procuror şef secţie în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică,

Examinând actele de urmărire penală efectuate în dosarul penal cu numărul de mai sus privind pe inculpaţii:
1. Vîntu Sorin Ovidiu, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale prin rezoluţia procurorului din data de 02 decembrie 2009, ora 10.00, iar prin ordonanţa procurorului din 08 septembrie 2010 s-a dispus punerea ţn mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului prev. De art. 264 din Codul penal;
2. Ţurcan Octavian, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale prin rezoluţia procurorului din data de 02 decembrie 2009, ora 10.00, iar prin ordonanţa procurorului din 08 septembrie 2010 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului prev. De art. 264 din Codul penal;
3. Stoian Alexandru, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale prin rezoluţia procurorului din data de 02 decembrie 2009, ora 10.00, iar prin ordonanţa procurorului din 08 septembrie 2010 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului prev. De art. 264 din Codul penal.

Constat:

Prin procesul verbal din data de 27.11.2009 procurorul s-a sesizat din oficiu cu privire la indiciile de comitere a infracţiunii de favorizarea infractorului prev. de art.264 din Codul penal, în sensul că Popa Nicolae, care a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 15 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiuniloe de delapidare şi complicitate la abuz de serviciu contra servicilor publice, a fost ajutat pentru a fi zădărnicită executarea pedepsei.

Prin ordonanţa din 02.12.2009 s-a dispus declinarea competenţei de oluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
Prin rezoluţia procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din 02.12.2009 s-a dispus preluarea cauzei de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, în vederea efectuării urmării penale şi soluţionării acesteia.

Din procesul verbal întocmit la dara de 02.12.2009 în baza dispoziţiilor art.90-91 din Codul de procedură penală s-a constat că rezultă indicii temeinice că numiţii SORIN OVIDIU VÎNTU şi OCTAVIAN ŢURCAN săvârşesc infracţiunea de favorizarea infractorului prev. de art.264 din Codul penal, în sensul că ajută un infractor respectiv pe condamnatul POPA NICOLAE, să se sustragă de la executarea pedepsei definitive de 15 ani de închisoare. Acest proces-verbal a fost redactat după ce s-a procedat la examinarea înscrisurilor – acte de constatare şi note – referitoare la comunicaţiile şi imaginile înregistrate în legătură cu numiţii Vîntu Sorin Ovidiu, Ţurcan Octavian, Popa Nicolae.

(…)

„Când mi-ai trimis banii pe care zici că mi i-ai trimis?”

3 noiembrie 2009: Sorin Ovidiu Vîntu îl contactează pe telefonul mobil pe Nicolae Popa. Din discuţii rezultă că suma convenită a fost trimisă fără a fi recepţionată în contul lui Nicolae Popa. Vîntu mai spune că îl va chema şi pe fratele lui Popa pentru a-i da bani şi pentru părinţii acestuia. În aceeaşi zi, Vîntu îl contactează din nou pe Popa.
În ziua de 03.11.2009, la ora 12.17.26, Sorin Ovidiu Vîntu primeşte, prin intermediul telefoniei mobile un mesaj scris (SMS), „Îmi pare rău că fac asta. O să te sun la fiecare 15 min ptr că trebuie să vorbim. Te rog să laşi nervii deoparte şi să mă asculţi. Doar atât!”

La ora 12:30:45, Sorin Ovidiu Vîntu este contacta prin intermediul Telefoniei mobile.
Sorin Ovidiu Vîntu: – Ţia-am spus că te sun eu, tati, sunt în nişte discuţii. Cum termin, cum te sun. M-ai auzit?
Nicolae Popa: – Da, te-am auzit. Sună-mă!
Sorin Ovidiu Vîntu: – Te salut!

La ora 14:13:49, Sorin Ovidiu Vîntu ăl contactează prin intermediul telefoniei mobile pe POPA Nicolae.
Nicolae Popa: Hallo!
Sorin Ovidiu Vîntu: Da, Viorele!
NP: Când mi-ai trimis banii pe care zici că mi i-ai trimis?
SOV: Nu pe care zic, ci pe care ţi i-am trimis, băi băiatule, deci mâine, conform calendarului, trebuie să-i ai în cont.
NP: Păi n-au ajuns.
SOV: Asta este, sunt trimişi, am verificat. Cel târziu mâine, dacă nu cumva chiar şi astăzi, trebuie sa-i ai in cont.
NP: De ce te simt că eşti suparat pe mine?
SOV: Nu sunt supărat, bai, sunt f… în toate părţile, am un milion de treburi, sunt bombardat cu cerinţe de bani din 7000 de directii. E o criză uriaşă aici, nu sunt supărat, sunt întins in toate direcţiile, asta este tot, am şi alte treburi, nu sunt numai la dispoziţia ta. Nu pot să stau… eu sunt cu 7000 de oameni pe cap şi tu îmi dai 5 telefoane pe oră. Băi Vio, ce-i cu tine, te-ai tâmpit, ce-i cu tine?
NP: Nu m-am tâmpit, dar înţelege că mi-e greu şi mie…
SOV: Băi, sunt de acord ca ti-e greu, dar pînă una-alta eu te întreţin. Punct. Deci nu-mi crea o presiune mai mare decât cele pe care le am!
NP: Să ştii că dacă strigi la mine nu rezolvi nimic.
SOV: Sunt nervos.
NP: Şi eu pot să fiu nervos. Tu nici nu ştii cât de nervos pot să fiu eu câteodată.
SOV: Ei, distinse Popa Nicolae, ştii ceva? Enervează-te! Banii ţi i-am trimis, azi-mâine trebuie să sosească. Punct.
NP: Auzi?
SOV: Te rog!
NP: Când mi-ai zis „distinse Popa Nicolae” m-ai făcut să râd.
SOV: Poftim?
NP: Eu te iubesc, mai, când mi-ai zis distinse Popa Nicolae m-ai făcut să râd. Sorin Ovidiu Vîntu, te iubesc, tu nu ştii cât te iubesc eu pe tine, eşti aşa de tâmpit şi de al dracului.. hai, mă,
SOV: Deci am grijă şi ce spun că fac, aia şi fac.
NP: Alo!
SOV: Nu mai pune chestiuni suplimentare. Băi, tu n-ai ce este aici. Şi în ce situaţie reală sunt.
NP: Vrei să-ţi răspund cu asemenea? Tu habar n-ai ce este aici şi habar n-ai…
SOV: Ştii ceva? Îţi dau cuvîntul meu că aş prefera să-ţi f… tu capul aici şi să mă întreţii pe mine.
NP: Dumnezeule, dar să ştii că aş vrea să se poată întîmpla chestia asta!
SOV: Bine, Viorele, hai că suntem prea nervoşi amândoi (…) Am şi alte treburi şi ţi-am trimis, bagă la cap, o să-ţi vină, o să-l chem şi pe frati-tu să-i dau şi pentru părinţii tăi, nu mă mai f… la cap, pa.

 

SO Vântu:Ţi-ai fixat care e suma lunară?

În economia cauzei data de 9.11.2009 este importantă întrucât reprezintă momentul principal al acţiunii infracţionale de zădărnicie a executării pedepsei de către condamnatul Popa Nicolae. La acea dată, condamanatul Popa Nicolae, aflat în Indonezia a purtat o convorbire telefonică cu inculpatul Vântu Sorin Ovidiu. Cu acel prilej, practice, au purtat negocieri referitoare la o sumă de bani, avansată de Popa Nicolae.

În legătură cu suma respectivă inculpatul Vântu Sorin Ovidiu i-a cerut lui Popa Nicolae precizări pentru a şti ce reprezintă şi dacă este o sumă lunară sau de altă natură, iar răspunsul acestuia a fost explicit, în sensul că e vorba de o sumă anuală de 200.000 euro, care îi este necesară pentru a rămâne în aceeaşi ţară şi a putea plăti diverse servicii de care avea nevoie în Indonezia, ca să fie descoperit de autorităţile poliţieneşti internaţionale. A precizat cu cel prilej că de maximă urgenţă îi este suma de 43.000 euro. În contextual acelei discuţii, inculpatul Vântu Sorin Ovidiu îi confirmă că-i va trimite banii şi că această situaţie se rezolvă, probă calificatorie asupra contextului prezentat fiind discuţia dintre cei doi.

În data de 09.10.2009, la ora 12:12:27, Sorin Ovidiu Vântu îl contactează, prin intermediul telefoniei mobile pe Popa Nicolae.

În cadrul discuţiei, Popa Nicolae menţionează că „ajunegm la partea cu banii (…) generalul…. ai mei…”, afirmând „ec trebuie acum…trebuie 43.000″, cei doi convenind ca acesta să primească anual o sumă de 200.000, …preferabil de primit cam în perioada asta (…) înainte de sărbători.”

Popa Nicolae:-Alo?

Sorin Ovidiu Vântu:-Salut

Popa Nicolae:-Salut.

Sorin Ovidiu Vântu:-Scuză-mă tati… Sunt locuri, ţi-am spus, de unde nu pot vorbi din diverse considerente.

Popa Nicolae:-Da, mi se pare normal, nu trebuie să te scuzi.

Sorin Ovidiu Vântu:-Da golănaş mic. Spune bătrâne.

Popa Nicolae:-Dai… Păi Sorin, în primul rand am aflat cum îl cheamă pe ăla, care acuma se ducel pe la ai mei, a fost deja de două ori.

Sorin Ovidiu Vântu:-Da…Cum îl cheamă?

Popa Nicolae:-COSTEA.

Sorin Ovidiu Vântu:-Da…

Popa Nicolae:-Am şi un număr de mobil pe care l-a lăsat el la ai mei, ca să i-l dea lu’frati-miu, să-l sune frati-mu, dar frati-miu nu vrea să-l sune. Mi s epare normal.

Sorin Ovidiu Vântu:-Am înţeles. OK, să-mi dai un SMS cu numele şi cu telefonul lui.

Popa Nicolae:-OK, Ok. Măcar am aflat de el. Ţi-am zis, a fost deja de două ori.. Nu ştiu, e de capul lui… habar nu am.

Sorin Ovidiu Vântu:-Da… Deci să îmi dai un SMS cu telefonul… şi cu locul de unde este.

Popa Nicolae:-Asta nu ştiu exact. Ţi-am zis, e subcomisar la Poliţia Capitalei. Să-l f… în gură.

Sorin Ovidiu Vântu:-Păi da, dacp e la Capita;ă….Eşti sigur că e de la Capitală?

Popa Nicolae:-Ba da… Deci asta ştiu… Numai atâta ştiu. Numai numele şi numărul ăsta de telefon.

Sorin Ovidiu Vântu:-Ok. Mi-l dai pe…

Popa Nicolae:-Îţi dau SMS.

Sorin Ovidiu Vântu:-… pe SMS, da.

Popa Nicolae:-Zi-mi şi mie de fii-mea. Ştii ceva, cum este?

Sorin Ovidiu Vântu:- Bătrânelule, ţi-am mai spus. E doar pe iarbă, nu e pe altceva…

Popa Nicolae:- Îhî…

Sorin Ovidiu Vântu:- Anturajul este prost, GIGELU cu care este combinată  nu are prea mare afecţiune pentru ea, e o prietenă de-a  lui printre multe altele. GIGELU are 31 de ani… ăăă… soluţia pe care o recomand văzând despre ce… şi o tapează de bani. Soluţia pe care… Ăla nu lucrează nicăieri. Soluţia pe care o am vizajez eu, prietene, este să nu-i mai dai nici 5 bani. De ce-ţi sugerez soluţia asta? Exact aceeaşi problemă am avut-o eu cu IOANA şi exact asta este soluţia pe care am mers. Nu i-am mai dat 5 bani. Şi după o perioadă de ură, revoltă şi furie, şi-a revenit şi totul este OK. Şi era tot la vârsta asta.

Popa Nicolae:- Am înţeles.

Sorin Ovidiu Vântu:- De aceea, taie-i orice sursă de finanţare. Sugerez să-i ducă maică-sa mâncare, strict de mâncare, şi să-i lase bani foarte, foarte puţini, cât să aibă pentru ţigări. Deci nu-i mai da bani. Marea problemă a fiică-tii, s-a obişnuit cu bani mulţi, toacă bani mulţi, a ajuns să-şi plătească propria ei curte, şi de aici tot derapajul. Nedându-i bani, o obligi să se angajeze, cum s-a angajat fiică-mea la LONDRA. Că nu i-am mai dat eu bani, şi s-a angajat. Şi-a găsit un serviciu şi a început să muncească. Când a început să muncească şi să câştige banii ei, brusc a devenit foarte cumpătată cu aceşti bani.

Popa Nicolae:- Na… bine… Ea munceşte. Înţeleg acuma că s-a înscris la altă facultate, să înceapă altă facultate. Ar fi pe un drum.

Sorin Ovidiu Vântu:- Ă… să muncească să-şi plătească. Nu-i mai da bani.  Toată povestea ei vine de la bani.

Popa Nicolae:- Extra bani nici n-am de unde, şi oricum hotărâsem să nu-i mai dau…

Sorin Ovidiu Vântu  :- E, las-o în p.. mea, că i-ai dat zeci de mii, sute de mii… Lasă-mă dracului în pace. am aflat mai multe. Deci, nu-i  mai da bani. Las-o să trăiască dintr-o leafă, şi-ţi garantez că în 6 luni de zile povestea asta va fi un vis urât.

Popa Nicolae:-Păi, nă, mă… cu ăsta… acum ajungem la partea cu banii. Generalul… ai mei…

Sorin Ovidiu Vântu:-Da. deci ai tăi, când vrei să vină?

Popa Nicolae:-Aş fi vrut să ajungă la mine îninainte de 12 decembrie, când e ziua lu’ taică-miu şi face 80 de nai.

Sorin Ovidiu Vântu:-S-a făcut. Mă ocup. Mai departe

Popa Nicolae:-Cu generalul… dă semne, e… ţi-am zis, el nu…

Sorin Ovidiu Vântu:-Da măi, trebuia să-mi dai … Băi bătrâne, trebuia să-mi dai nişte scoruri. Zi…

Popa Nicolae:-Ţi-am zis. la el, ce trebuia acuma…trebuie 43 000.

Sorin Ovidiu Vântu:-Am înţeles. Ţi-ai fixat care e suma lunară, după aia, de care ai nevoie?

Popa Nicolae:-O… sumă anuală, Sorin… m-am gândit că un 200 000 ar acoperi inclusive generalul, salariul lui lunar anual.

Sorin Ovidiu Vântu:-Te referi la suma anuală, da?

Popa Nicolae:-Da, da, da.

Sorin Ovidiu Vântu:-S-a făcut. Deal.

Popa Nicolae:-Preferabil de primit întotdeauna cam în perioada asta, ca să fie şi înainte de sărbători, să nu stau de sărbători să aştept.

Sorin Ovidiu Vântu:-Bine, s-a făcut.

Popa Nicolae:-Cam astea.

Sorin Ovidiu Vântu:-Bine golănaş mic. Hai, tesărută Sorin, golane, şi încep să iau măsuri pentru toate alea.

Popa Nicolae:-Ok, s-a făcut. Mersi mult.

Sorin Ovidiu Vântu:-Bine banditule. Te pup. Pa

Popa Nicolae:-Bine, şi eu te pup.

Sorin Ovidiu Vântu:-Pa, pa.

 

Pe fondul acestei promisiuni de ajutor pentru zădărnicia executării pedepsei inculpatul Vântu Sorin Ovidiu iniţiază şi derulează demersurile pentru transferul banilor solicitaţi şi îşi manifestă preocuparea pentru ca banii să ajungă la Popa Nicolae. În aceste activităţi au fost implicaţi inculpaţii Vântu Sorin Ovidiu şi Ţurcanu Octavian.

Există mai multe momente de nelinişte din partea condamnatului Popa Nicolae, după discuţia descrisă îm care îşi manifestă îngrijorarea că nu primise banii. În acest context pe parcursul lunii octombrie şi până la data de 9.11.2009, când condamnatul Popa Nicolae confirmă printr-un mesaj primirea banilor, între cei doi au loc schimburii de replici, unele extreme de dure, dar edificatoare sub aspectul stabilirii „naturii relaţiei” dintre cei doi.

Astfel, deşi inculpatul Vântu Sorin Ovidiu îi dă asigurări că a trimis suma, totuşi aceştia întârzie să ajungă în contul la care are acces condamnatul Popa Nicolae. Sunt definitorii în acest context discuţiile pe care inculpatul Vântu le are cu condamnatul Popa, când acesta insistă că are nevoie de bani, iar Vântu îi spune să aibă răbdare că aşa sunt proceduri bancare.

 

Situaţia individuală a lui Octavian Ţurcan, colaborator SOV

Astfel, în momentul în care împotriva inculpatului Octavian Ţurcan s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părărsi ţara era stabilit că transmiterea sumelor de bani s-a realizat în baza dospoziţiilor învinuitului Sorin nOvidiu Vântu, prin transfer bancar, dintr-un cont deschis la o bancă cu sediul în Nicosia, Cipru, în contul unei societăţi comerciale înregistrate în Indonezia la care condamnatul are acces cu ajutorul învinuitului Octavian Ţurcan, sau în numerar, prin intermediul lui Virgil Popa, fratele condamnatului Popa Nicolae, cu sprijinul învinuitului Stoian Alexandru.

În momentul de faţă, urmărirea penală efectuată a stability cu certitudine că transmiterea sumelor de bani s-a realizat prin contribuţia inculpatului învinuit Octavian Ţurcan, în baza dispoziţiilor inculpatului Sorin Ovidiu Vântu, prin transfer bancar, în contul societăţii din Nicosia în contul unei societăţi din Cipru, în contul unei societăţi comerciale înregistrate în Indonezia la care condamnatul Popa Nicolae are acces.

După cum rezulta din declaraţia de martor din data de 11.01.2010. a lui Nipomici Ghenadie, martorul şi inculpatul Octavian Ţurcan sunt administratorii unor firme din Cipru.

Pe de altă parte, din cuprinsul proceselor verbal certificate pentru autenticitate, prin cacre, în temeiul art.91 din Codul de procedură penală şi în baza ordonanţelor provizorii şi a autorităţiilor emise de către Tribunalul Bucureşti, s-a procedat la redarea integrală în formă scrisă a conţnutului convorbirilor şi comunicările interceptate, rezultă probe concludente şi utile referitoare la activitatea infracţională desfăşurată de către inculpatul Ţurcan Octavian: În ziua de 15.12.2009, la ora 12:03:15, Octavian Ţurcan, trimite un mesaj scris cu următorul conţinut:… (n.n.este acelaşi cont din care a avut loc transferul sumei de bani stabilită de condamanatul Popa Nicolae cu inculpatul Sorin Ovidiu Vântu pentru a fi zădărnicită executarea pedepsei, în sensul de a se asigura întrţinerea şi posibilităţile de a fi descoperit de autorităţile poliţieneşti internaţionale INTERPOL îndrituite să pună în aplicare mandatul European de arestare emis pe numele condamnatului ori să nu fie nevoit să revină în România) în ziua de 15.12.2009, la ora 12:34:41, Octavian Ţurcan, primeşte un mesaj scris cu următorul conţinut: Adresa mb a rămas aceeaşi?

În ziua de 15.12.2009, la ora 12:37:37, Octavian Ţurcan, primeşte un mesaj scris cu următorul conţinut:Ramura 178 – (n.n. este aceeaşi „ramură”, respective codul de referinţă al expeditorului, din care a avut loc transferul banilor solicitaţi de condamntul Popa Nicolae inculpatului Sorin Ovidiu Vântu pentru a fi zădărnicită executarea pedepsei, în sensul de a se asigura întreţinerea şi posibilităţile de a nu fi descoperit de autorităţile poliţieneşti internaţionale INTERPOL îndrituite să pună în aplicare mandatul European de arestare emis pe numele condamnatului ori să nu fie nevoit să revină în România) pentru ca apoi Octavian Ţurcan, să trimită un mesaj scris cu următorul conţinut:Da.

Întrucât în ziua de 15.12.2009, la ora 12:44:05, Octavian Ţurcan este contactat de Ghenadie, cu care poartă o discuţie, rezultă că cel care primeşte coordonatele despre conturile bancare este Nipomici Ghenadie.

Coroborarea probelor dosarului a fost practic dificilă până la data de 23.08.2010, când Ministerul Justiţiei şi Ordinii Publice din Republica Cipru a răspuns cererii de asistenţă judiciară privind investigaţia penală împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu şi Octavian Ţurcan, asistenţă judiciară iniţiată de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în baza Convenţiei din 29 mai 2000 privind asistenţa judiciară în materie penală între statele membre ale Uniunii Europene şi ale Protocolului din 16 octombrie 2001 la această Convenţie fiind ataşate probele strânse de către Poliţia din Cipru.

Din cuprinsul înscrisurilor primite în cadrul asistenţei judiciare şi depuse traduse la data de 06.09.2010 rezultă o multitudine de probe care coroborează şi probează periculozitatea faptelor inculpatului Ţurcan Octavian astfel:

Martora Maria Rousoindidou, funcţionar bancar în Cipru a declarat:”Printre clienţii noştri se numără şi Ţurcan Octavian care s-a legitimat cu paşaportul; acesta deţine două conturi personale. Acese conturi au numere diferite. Precizez faptul că ambele conturi au fost deschise de persoana menţionată. Drept de semnătură are numai acesta. Anexez copii legalizate ale documentelor care atestă deschiderea celor două conturi, precum şi situaţia mişcări conturilor din data de 01.01.2006 până în present. Lui Ţurcan Octavian i s-a emis un card bancar. Anexez o copie a cererii de emitere a cardului. pentru că despre acest card s-a declarat că s-a pierdut, a fost emis un nou card, în 01.12.2008. De asemenea aş vrea să precizez faptul că Ţurcan Octavian deţine trei conturi. Anexez copii ale documentelor referitoare la mişcarea conturilor bancare. Tot în banca noastră s-a deschis un cont personal pentru Sorin Ovidiu Vântu. În data de 04.03.2002, Sorin Ovidiu Vântu a deschis un cont personal. În cazul acestui cont există o împuternicire a lui Ţurcan Octavian, referitoare la dreptul de utilizare cont. Drept de semnătură au atât Sorin Ovidiu Vântu cât şi Ţurcan Octavian. Anexez copie a contractului prin care s-a deschis contul, cerere de încheiere a contractului pentru cont, care este semnat de Sorin Ovidiu Vântu şi de Ţurcan Octavian, documente referitoare la situaţia mişcării contului, în perioada 01.01.2006-30.06.2010, copie a contractului încheiat pentru deschiderea contului. De asemenea, Sorin Ovidiu Vântu a deţinut două conturi personale, care au fost închise în 17.12.2008 şi 18.12.2006. Sorin Ovidiu Vântu deţine un cont confidenţial, care este funcţional. Cele trei conturi au fost deschise în baza cererii exprimate la încheierea contractului entru un cont. Anexez documente doveditoare referitoare la situaţia mişcării unor conturi bancare. Precizez faptul că Sorin Ovidiu Vântu deţine un cont. Motivul pentur care s-a schimbat numărul contului deschis în 18.10.2006 cu un alt număr de cont în data de 01.01.2008, este schimbarea monedei de liră cipriotă în euro. Anexez documentele referitoare la mişcarea contului în perioada 01.01.2006-30.06.2010. Societatea a deţinut două conturi, care au fost deschise la 01.01.2009 şi 29.06.2009 şi au fost închise la 18.12.2009 şi 02.10.2009. De asemenea, deţine trei conturi, care în 01.01.2008 s-au transformat în alte conturi.Anexez copii legalizate a contractelor semnate pentru deschiderea conturilor societăţii, situaţia mişcărilor conturilor, în perioada 01.01.2006-18.12.2009, a altui cont în perioada 01.01.2006-02.10.2009 şi a altui cont în perioada 01.01.2006-30.06.2010 a altui cont în perioada 01.01.2006-30.06.2010 şi a altui cont, în perioada 10.10.2008-30.06.2010. Societatea deţine două conturim unul care a fost deschis în data de 06.11.2001 şi în 20.02.2002 s-a transformat în alt cont şi un alt cont, care a fost deschis în 04.11.2003. Anexez documente- copii legalizate ale contractelor semnate dpentru deschiderea conturilor societăţii, documente doveditoare referitoare la situaţia mişcării unui cont în perioada 01.01.2006-30.06.2010, a altui cont în perioada 01.01.2006-30.06.2001, copie a documentului care atestă un transfer în valoare de 50.000 de euro, către o firmă, care a fost deschis în 31.05.2006. Anexez copii ale documentelor de semnare a contractelor de deschidere a conturilor societăţii şi documente doveditoare referitoare la situaţia mişcării conturilor în perioada 01.01.2006-30.06.2010. Alta societate deţine două conturi, unul care a fost deschis în 20.04.2004 şi contul care a fost deschis în 11.04.2002. Anexez copii legalizate ale contractelor de deschidere a conturilor societăţii şi documente doveditoare referitoare la situaţia mişcării conturilor în perioada 01.01.2006-30.06.2010.

 

 

Cele mai citite

Un atac rusesc asupra orașului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni și a rănit alți 18

Cel puţin trei civili au fost ucişi şi alţi 18 au fost răniţi într-un atac cu rachete şi drone explozive ruseşti lansat asupra oraşului...

Sectorul financiar românesc atrage peste 1,7 miliarde de euro în investiții străine directe, dar înregistrează scăderi la capitalurile proprii

Sectorul financiar din România a beneficiat în 2023 de un flux net de investiții străine directe (ISD) de peste 1,7 miliarde de euro, în...

Bărbat găsit decedat într-un parc din Craiova. Poliția a deschis o anchetă

Un bărbat a fost găsit decedat, marți după-amiază, în Parcul Mureș din municipiul Craiova. Poliția a fost sesizată și la fața locului s-au deplasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă