7.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialCirculaţia pe strada Romancierilor, închisă 20 de zile pentru lucrări la magistrala...

Circulaţia pe strada Romancierilor, închisă 20 de zile pentru lucrări la magistrala 5 de metrou

Circulaţia rutieră pe strada Romancierilor, între bulevardele Timişoara şi Drumul Taberei, va fi închisă 20 de zile, începând de marţi, pentru lucrări la magistrala 5 de metrou, a anunţat, luni, Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei transmis agenţiei Mediafax, traficul pe strada Râul Doamnei va fi închis de marţi, ora 10.00, timp de 20 de zile, între bulevardele Timişoara şi Drumul Taberei, pentru realizarea lucrărilor la “Magistrala de metrou 5 – Drumul Taberei – Universitate – lot L1.2 – staţia Romancierilor”.

În timpul restricţiilor de circulaţie, pe strada Romancierilor va fi permis accesul riveranilor dinspre Bulevardul Timişoara şi din strada Nera şi Aleea Valea Viilor dinspre Drumul Taberei.

Începând din 2 mai, circulaţia rutieră a fost închisă timp de un an pe strada Râul Doamnei, între Drumul Taberei şi Prelungirea Ghencea, tot pentru lucrări la magistrata 5 de metrou. În timpul restricţiilor de trafic, pe strada Râul Doamnei este permis accesul riveranilor până la strada Valea lui Mihai şi drumul de legătură cu aleea Callatis.

Totodată, de la sfârşitul lunii ianuarie, circulaţia rutieră este închisă timp de doi ani pe strada Valea Ialomiţei, între Drumul Taberei şi Valea Oltului. Traficul în zonă se desfăşoară deviat pe strada Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei – Valea Oltului.

Cele mai citite

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă