13.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialCirculaţia pe o porţiune din Calea Giuleşti, închisă zece zile pentru lucrări...

Circulaţia pe o porţiune din Calea Giuleşti, închisă zece zile pentru lucrări la Pasajul Basarab

Circulaţia pe Calea Giuleşti va fi închisă pentru zece zile, începând de sâmbătă dimineaţă, din cauza unor lucrări la Pasajul Basarab, potrivit Mediafax.

Primăria Capitalei a anunţat că pe Calea Giuleşti, între strada Boişoara şi Calea Plevnei, pe sensul de mers spre centrul Capitalei, va fi închisă circulaţia începând din 4 septembrie, ora 8.00, până în 14 septembrie, ora 24.00.

În perioada restricţiilor de pe Calea Giuleşti şoferii pot circula pe o rută ocolitoare, prin strada Boişoara, strada Pascal Cristian, Şoseaua Orhideelor. Circulaţia pe mai multe porţiuni de drum din zona Pasajului Basarab este închisă temporar pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv.

Astfel, circulaţia pe Şoseaua Orhideelor este închisă până în 15 septembrie, între punctul de acces în complexul comercial Orhideea şi strada Serg. Constantin Ghercu.

Totodată, circulaţia rutieră pe Bulevardul Dinicu Golescu din Capitală, între strada Fluviului şi Şoseaua Orhideelor, în zona Gării Basarab, este închisă din 14 august, timp de două luni. Traficul a fost deviat prin stada Fluviului – Calea Plevnei – drumul de acces spre IDM – Gara Basarab.

Primarul general al Capitalei declara, în 28 august, că circulaţia rutieră pe arterele de sub Pasajul Basarab va fi reluată, pe ambele sensuri, în 15 septembrie, iar investiţia va fi finalizată până la sfârşitul anului. Oprescu precizat că după finalizarea lucrărilor podul va fi testat timp de o lună, astfel ca din februarie 2011 să poată fi folosit.

Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legătura rutieră şi de tramvai între Bulevardul Nicolae Titulescu – Şoseaua Orhideelor – Podul Grozăveşti – Bulevardul Vasile Milea (pentru circulaţia tramvaielor) şi, respectiv, Şoseaua Grozăveşti, întregind astfel inelul principal de circulaţie al Bucureştiului în partea de nord-vest. Proiectul cuprinde două traversări majore de obstacole – râul Dâmboviţa, peste podul existent şi calea ferată, în zona Gării de Nord..

Cele mai citite

Dosare, demisii și suspiciuni, la Școala Titulescu. Surse: Pe camere nu se poate observa minorul intrând în toaletă, la data violului declarat

Numeroase suspiciuni planează asupra cazului de la Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Capitală, unde părinții unui elev acuză că minorul ar fi fost violat,...

CEC Bank – Credit ipotecar imobiliar cu dobândă fixă în primii 5 ani

CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă. ”În...

Val de pensionări în rândul magistraților. Iohannis a semnat decretul

Continuă valul de pensionări în rândul magistraților. Judecători și procurori și-au dat demisiile, iar șeful statului a semnat decretele. Vedem astfel o serie de demisii...
Ultima oră
Pe aceeași temă