18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSpecialCirculaţia pe DN 1 A Ploieşti - Braşov, blocată sâmbătă pe timpul...

Circulaţia pe DN 1 A Ploieşti – Braşov, blocată sâmbătă pe timpul Raliului Braşovului

Circulaţia pe DN 1 A Ploieşti – Braşov va fi blocată, sâmbătă, pe o distanţă de câteva zeci de kilometri, în zona graniţei dintre judeţele Prahova şi Braşov, întrucât pe acest tronson se va desfăşura Raliul Braşovului, scrie Mediafax.

 

Potrivit Poliţiei Prahova, traficul pe DN 1 A va fi complet blocat, sâmbătă, între orele 10.30 şi 17.30, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, întrucât pe acest tronson se va desfăşura Raliul Braşovului, etapa I din Campionatul Naţional de Raliuri.

Astfel, DN 1 A va fi blocat de la kilometrul 150, din localitatea prahoveană Cheia, până la kilometrul 178, în localitatea Brădet din judeţul Braşov.

La ora 12.16 se va da startul din localitatea Babarunca, judeţul Braşov, ca punct de plecare, având ca punct de sosire locul cunoscut sub denumirea “Antene” din localitatea Cheia, judeţul Prahova.

La ora 15.13 se va da startul din localitatea Cheia, judeţul Prahova, având ca punct de sosire localitatea Babarunca, judeţul Braşov.

Poliţiştii vor lua măsuri de securitate şi de avertizare rutieră a participanţilor la trafic.

Cele mai citite

Creatorul de modă Roberto Cavalli s-a stins din viață

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian cunoscut pentru creațiile sale extravagante și inovatoare, a încetat din viață vineri, la vârsta de 83 de...

Rusia – Ucraina, ziua 759: Piloți de vânăyoare ucraineni, antrenați în Franța

Viitori piloţi de vânătoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenaţi în sudul Franţei de către forţele aeriene, a anunţat...

Cătălin Cîrstoiu: “Bucureştiului îi trebuie centuri verzi, îi trebuie ‘plămâni’ în fiecare sector”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD PNL la Primăria Capitalei, a subliniat necesitatea creării "centurilor verzi" și a "plămânilor" în fiecare sector al Bucureștiului. El a...
Ultima oră
Pe aceeași temă