24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialCirca 1.500 de medici protestează, marți, în fața Guvernului. Ce revendicări au...

Circa 1.500 de medici protestează, marți, în fața Guvernului. Ce revendicări au doctorii

Aproximativ 1.500 de medicii vor protesta, marți, în fața Guvernului, după ce discuțiile de luni dintre ministerul Sănătății și sindicaliștii din sistemul medical au eșuat, potrivit B1 TV. 

Printre subiectele care au fost abordate în cadrul negocierilor s-au numărat și grila de salarizare și legea coplății, au declarat sindicaliștii de la Cantacuzino. 

Până în prezent, tot ceea ce au reușit cele două tabere a fost să ”dea cărțile pe masă”, potrivit sindicaliștilor, care s-au prezentat la Minister cu mai multe documente pentru a arăta diferența de salarizare dintre țara noastră și țările europene.

Pe de altă parte, reprezentanții din Ministerul Sănătății au vorbit despre constrângerile la care sunt supuși în momentul de față.

”Sincer îmi este greu să cred în clipa de față că se vor schimba niște lucruri în mod radical”, a spus unul din reprezentanții sindicaliștilor.

Mitingul de marți se va desfășura între orele 09:00-16:00.

Cele mai citite

Rafila, vizită la Spitalul Pantelimon. VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că va discuta cu echipa de control şi cu managementul Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Capitală...

Modificări ale traseelor tramvaielor de pe Calea Moșilor

Începând de duminică, 14.04.2024, STB SA va aplica măsura de reorganizare a liniilor de tramvai care funcționează în zona istorică de pe Calea Moșilor,...

Șoc pe Anfield! Liverpool, umilită acasă de Atalanta. Rezultatele din „sferturile” Europa League

Atalanta Bergamo e cu un pas în semifinalele Europa League, după ce a produs șocul serii în fotbalul european și s-a impus cu 3-0...
Ultima oră
Pe aceeași temă