15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialCiprian Tanasa: "Am ales Poli fara rezerve"

Ciprian Tanasa: “Am ales Poli fara rezerve”

Fotbalistul venit la Poli Iasi sub forma de imprumut de la Universitatea Craiova, Ciprian Tanasa, sustine ca nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand i-a fost propusa aceasta varianta. "Am venit la un club serios, de traditie", spune jucatorul.

Noile achizitii ale politehnicii Iasi au facut cunostinta luni seara pentru prima data cu vestiarul arenei din Copou, cu prilejul primului antrenament efectuat la Iasi dupa stagiul de trei saptamani din Ungaria.
Printre cei care s-au echipat in premiera in Copou s-a numarat si atacantul venit sub forma de imprumut pentru un sezon de la Universitatea Craiova, Ciprian Tanasa. Acesta a precizat ca s-a acomodat destul de repede la noua echipa si spera sa-si castige un loc de titular in formula ofensiva a lui Ionut Popa.

"Am plecat de la Craiova pentru ca am avut unele probleme cu antrenorul. Mi s-a oferit aceasta sansa sa joc la Iasi si am ales-o fara sa stau prea mult pe ganduri. Am venit la Iasi pentru ca Poli este un club de traditie, serios. A fost cea mai buna solutie pentru mine si sper sa-mi dovedesc in sezonul care urmeaza ca am facut cea mai buna alegere", a declarat Tanasa. Atacantul lui Poli a adaugat ca nu are drept de joc impotriva Craiovei in campionatul urmator, in contractul de imprumut fiind stipulata aceasta clauza. "Cele doua cluburi s-au inteles ca eu sa nu joc in meciurile cu Craiova. In tur oricum nu pot, pentru ca sunt suspendat, dar nu voi evolua nici in retur. Cu cine tin? Cu Poli, normal. Este echipa care ma plateste si este normal sa joc pentru ea", a mai spus Tanasa.

Concurenta e benefica
Ciprian Tanasa a precizat ca nu se sperie de concurenta din linia de atac, in conditiile in care, pe langa Balba si Palimaru, au mai venit patru jucatori ofensivi in aceasta vara. "La orice echipa concurenta este benefica. Nu poate aduce decat rezultate", crede Tanasa.

Cele mai citite

Corpul de control al Ministerului Justiției va verifica dacă Vlad Pascu beneficiază de vreun tratament preferențial

Ministrul Alina Gorghiu a anunțat că trimite Corpul de control al Ministerului Justiției la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a verifica dacă această instituție îi...

Apar primele repercusiuni după anunțul candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

În urma anunțului său de a candida la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone se confruntă deja cu primele repercusiuni, respectiv un dosar la...

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...
Ultima oră
Pe aceeași temă