20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCioroianu s-a intalnit cu Bush

Cioroianu s-a intalnit cu Bush

Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, a avut, la New York, o scurta intrevedere cu presedintele SUA, George W. Bush, pe care l-a asigurat ca va fi bine primit la Bucuresti in aprilie 2008, cu ocazia Summit-ului NATO, desi nu i se poate garanta ca va mai vedea un curcubeu, relateaza Rompres.
'Nu va pot garanta ca vom mai avea un curcubeu, dar va pot asigura ca veti fi la fel de bine primit de romani', l-a asigurat seful diplomatiei romane pe presedintele american, conform unui comunicat al MAE.
Presedintele Bush a mentionat ca asteapta cu placere vizita in Romania, in aprilie anul viitor, cu ocazia Summit-ului NATO.
Aflat in aceasta saptamana la New York in fruntea delegatiei Romaniei la sesiunea Adunarii Generale a ONU, ministrul Cioroianu a participat, marti seara, la receptia oferita de presedintele american in onoarea sefilor de delegatii prezente la sesiunea Adunarii Generale a ONU.
Cu ocazia vizitei presedintelui SUA la Bucuresti, in noiembrie 2002, dupa ce Romania a fost invitata sa adere la NATO, peste cerul de deasupra Pietei Revolutiei unde George Bush a sustinut un discurs a aparut un curcubeu.
'Dumnezeu va binecuvanteaza si ne zambeste tuturor in aceasta zi istorica', a spus Bush, cu acea ocazie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă