5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialCine şi cum şi-a permis aseară să-l ciufulească pe Donald Trump

Cine şi cum şi-a permis aseară să-l ciufulească pe Donald Trump

Candidatul republican la președinția SUA a fost invitat joi seară în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Cu această ocazie, gazda emisiunii a încercat să clarifice o controverse, cerând voie politicos candidatului republican să-l ciufulească, informează Agerpres.

La sfârșitul celei de-a treia apariții a lui Donald Trump în emisiunea "The Tonight Show", Jimmy Fallon l-a provocat pe Trump spunându-i că la următoarea apariție ar putea fi președintele Statelor Unite, condiții în care nu și-ar mai permite să-l roage să se lase ciufulit.
 
După o mică ezitare, Donald Trump a acceptat provocarea iar Jimmy Fallon și-a băgat mâna în părul candidatului prezidențial, răvășindu-i șuvițele blonde în toate părțile.
 
Apariția lui Donald Trump la "The Tonight Show" a avut loc cu 11 zile înainte de prima confruntare televizată cu contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, care trece și ea vineri seară prin "bucătăria" lui Jimmy Fallon pentru înregistrarea unei emisiuni ce va fi difuzată luni.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă