16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Cine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Țintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor când a ajuns, luni dimineață, la Spitalul Militar din Capitală, a anunțat Victor Ciutacu. 

Prof univ. dr. Ion Ţintoiu, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale a avut o contribuţie deosebită la dezvoltarea cardiologiei intervenţionale şi a aritmologiei, potrivit romania-actualitati.ro. 

Citește și: Corneliu Vadim Tudor a murit 

Ion Țintoiu s-a născut în comuna Cătina, satul Motruna, județul Buzău, de unde a plecat la Liceul Militar și apoi la Facultatea de Medicină ”Carol Davila” din București. 

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Citește și: Primele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Cele mai citite

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Consiliul de Securitate ONU se reunește de urgență după bombardamentul israelian de la Rafah

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de 28 mai 2024, în care va discuta atacul aerian executat...
Ultima oră
Pe aceeași temă