9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialCine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Cine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Țintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor când a ajuns, luni dimineață, la Spitalul Militar din Capitală, a anunțat Victor Ciutacu. 

Prof univ. dr. Ion Ţintoiu, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale a avut o contribuţie deosebită la dezvoltarea cardiologiei intervenţionale şi a aritmologiei, potrivit romania-actualitati.ro. 

Citește și: Corneliu Vadim Tudor a murit 

Ion Țintoiu s-a născut în comuna Cătina, satul Motruna, județul Buzău, de unde a plecat la Liceul Militar și apoi la Facultatea de Medicină ”Carol Davila” din București. 

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Citește și: Primele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă