12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialCine au fost eroii galei Superkombat

Cine au fost eroii galei Superkombat

Luptătorii care au urcat pe ringul amplasat în Sala Sporturilor din Constanţa au oferit un spectacol de cea mai bună calitate.

În absenţa sporturilor de echipă care fac deliciul în Sala Sporturilor din Constanţa, gala Superkombat World Grand Prix a fost evenimentul care a umplut tribunele arenei din bulevardul Tomis şi a oferit un spectacol de cea mai bună calitate. La doar o săptămână de la gala în care gălăţeanul Lucian Bute îşi apăra cu succes centura de campion mondial, 18 luptători au urcat în ring la Constanţa pentru o gală ce a dorit să se ridice la nivelul celei de la Romexpo. La capitolul spectacol în ring, Superkombat a rivalizat cu gala de la Romexpo şi poate chiar a depăşit-o.

Cel mai aşteptat meci din cele nouă programate a fost revanşa lui Cătălin Moroşanu în faţa campionului K1, germanul Stefan Leko. Mult mai inteligent, mult mai bine pregătit fizic şi mult mai tehnic decât la gala din urmă cu patru ani, când pierdea la puncte în faţa germanului, Moroşanu a făcut un meci de excepţie, dominând cele trei reprize. 

„Am vrut să demonstrez tuturor că am devenit un luptător mult mai tehnic şi cred că am reuşit. Lui Leko trebuie să îi mulţumesc pentru că acea luptă pierdută în 2007 m-a făcut să muncesc şi mai mult şi să devin din ce în ce mai bun. Este un supercampion şi a fost o onoare pentru mine să lupt contra lui”, a declarat Moroşanu. Alţi doi români care au urcat în ring, fraţii Stoica, au avut rezultate diametral opuse. Bogdan a pierdut lupta cu Hakan Aksoi, însă nu răpus de adversar, ci de o accidentare la genunchi, iar Andrei s-a impus la puncte în faţa lui Henriques Zowa. 

Piramidă

Una dintre atracţiile principale ale galei de la Constanţa a fost şi piramida de patru luptători. În prima semifinală, surinamezul Ismael Londt l-a făcut KO pe Sebastian Ciobanu şi s-a întâlnit în ultimul act cu Mladen Brestovac (Croaţia), care a trecut în semifinale de mult mai celebrul american Mighty Mo. Finala a durat doar căteva secunde, Londt reuşind să îl pună la podea pe croat în chiar prima repriză.

9 partide au avut loc la Constanţa în cadrul galei Superkombat World Grand Prix.

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...
Ultima oră
Pe aceeași temă