20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCine ar putea ajunge in Copou

Cine ar putea ajunge in Copou

» Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, este in tratative cu mai multi jucatori in incercarea de a intari apararea si atacul echipei. Aradeanul Dorin Mihut ar putea semna in aceste zile cu Poli. Rapidistul Perja este si el dorit in Copou.

Oficialii clubului din copou incearca pe ultima suta de metri sa intareasca cel putin doua compartimente deficitare din lot, atacul si linia defensiva. Dupa ce antrenorul Cristiano Bergodi a renuntat la argentinienii Emmanuel Blanco, Gaston Conlon si Oscar Almada, conducatorii ieseni s-au orientat catre piata interna, fiind in tratative cu mai multi jucatori. Printre cei vizati pentru un transfer sunt fundasii Dorin Mihut si Petar Jovanovic, dar si atacantii Marius Matei si Andrei Cristea.
"Ii inteleg ingrijorarea domnului Bergodi, pentru ca nu am reusit pana in acest moment sa transferam nici un jucator, dar facem eforturi ca, pana la plecarea in cantonament, sa intarim lotul. Cu siguranta vom aduce cel putin doi jucatori pana la plecarea in turneul din Antalya", a promis presedintele lui Poli, Sorin Boca.
Fundasul aradean Dorin Mihut, devenit liber de contract dupa ce UTA nu l-a mai platit de mai bine de doua luni, a sosit ieri la Iasi si urmeaza sa semneze cu Poli daca se va intelege cu oficialii din Copou in privinta contractului. Presedintele Sorin Boca se mai afla in tratative cu vasluienii Marius Matei, Petar Jovanovic si Bogdan Panait, dar si cu rapidistul Danut Perja si dinamovistul Andrei Cristea.

Nu este exclus imprumutul
In conditiile in care bugetul pentru transferuri este inexistent, iesenii incearca sa aduca jucatori liberi de contract sau se orienteaza catre imprumuturi. "Jucatorii pe care dorim sa-i imprumutam au posibilitatea sa-si prelungeasca angajamentul cu noi, in vara", sustine Boca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă