21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCinci persoane, reţinute de DIICOT Bucureşti pentru traficarea unei fete de 11...

Cinci persoane, reţinute de DIICOT Bucureşti pentru traficarea unei fete de 11 ani

Cinci persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Bucureşti pentru trafic de minori, după ce o fată de 11 ani ar fi fost transferată de părinţii săi altor trei persoane, care ar fi agresat-o şi ar fi obligat-o să presteze diferite activităţi casnice, informează DIICOT, conform Mediafax.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bucuresti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci inculpaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 39 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de DIICOT.

„Din probele administrate în cauză de către procurorii DIICOT rezultă suspiciunea că doi dintre inculpaţi au transferat-o pe fiica lor minoră, în vârstă de 11 de ani, altor trei inculpaţi, în scopul exploatării acesteia, minora fiind agresată şi obligată să presteze diferite activităţi casnice, în beneficiul inculpaţilor”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (Bucureşti).

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bucureşti au solicitat Tribunalului Capitalei arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă