19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialChelsea si Fiorentina, in forma inainte de Cluj si Steaua

Chelsea si Fiorentina, in forma inainte de Cluj si Steaua

Fiorentina Florenta, adversara de maine a Stelei in grupa F a Ligii Campionilor, cu atacantul Adrian Mutu titular, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Genoa, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a campionatului Italiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alberto Gilardino, in minutul 61. Antrenorul Cesare Prandelli a trimis in teren un 11 care ar putea evolua si in meciul cu Steaua: Frey – Jorgensen, Kroldrup, Dainelli, Gobbi – Donadel, Melo, Montolivo – Semioli (Santana ‘66), Gilardino (Pazzini ‘66), Mutu (Osvaldo ‘83).

si Chelsea Londra, adversara de poimaine a celor de la CFR Cluj in etapa a doua a Ligii Campionilor, a avut o zi buna si a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Stoke City, intr-un meci contand pentru etapa a VI-a a campionatului Angliei. Pentru Chelsea au marcat Bosingwa ‘36 si Anelka ‘76, iar antrenorul Luiz Felipe Scolari a trimis in teren urmatorii jucatori: Cech – Bosingwa, Alex, Terry, A. Cole – Mikel – Kalou (Anelka ‘46), Ballack (Ferreira ‘89), Lampard, Malouda – Drogba (Belletti ‘72).

La finalul meciului, tehnicianul londonezilor, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca, daca CFR Cluj va invinge Chelsea, echipa sa ar putea ajunge sa fie intr-o situatie dificila. "Partida cu Bordeaux a fost o experienta buna pentru noi, dar urmatorul meci, cu Cluj, va fi diferit. Nu am nevoie sa le amintesc jucatorilor nimic, pentru ca ei stiu cum este cu punctele. Este foarte important, deoarece, daca invingem, vom fi intr-o pozitie foarte buna. Am multe informatii despre Cluj, pentru ca aceasta echipa are in lot 11 jucatori portughezi. Le-am spus fotbalistilor mei la ce sa se astepte. Daca CFR Cluj ne va invinge, atunci va mai avea doua meciuri pe teren propriu si situatia noastra ar putea deveni dificila. Daca Cluj poate invinge in deplasare, atunci suntem in pericol", a spus Scolari.

» Presa italiana de ieri scrie ca Mutu s-a enervat in momentul inlocuirii sale din meciul cu Genoa. "Ma lasi si pe mine sa termin un meci?", i-ar fi spus el antrenorului Cesare Prandelli. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a afirmat insa ca Mutu era nervos pentru ca nu a putut executa o lovitura libera: "L-am vazut furios pentru ca, atunci cand a fost inlocuit, arbitrul acordase o lovitura libera pe care el voia sa o execute. Dar acesta este un semn de determinare si de implicare in meci".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă