15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialCFR Cluj, repusă pe şine

CFR Cluj, repusă pe şine

„Am avut un început slab de sezon pe fondul unei pregătiri fizice precare şi a lipsei de motivaţie” declara preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, după victoria cu Unirea Urziceni. Iar dacă CFR-iştii au revenit la parametrii optimi cu pregătirea fizică, se pare că şi la atitudine se vede o revigorare. Doar prin determinare şi sacrificiu au reuşit clujenii să plece cu un punct de la Galaţi, un teren interzis oaspeţilor în acest sezon. Ardelenii au fost conduşi cu 1-0 şi au avut doi jucători eliminaţi, însă ocaziile apăreau tot mai clar la poartea gazdelor. Norocul a făcut ca Sixto Peralta să marcheze până la urmă în minutul 90 pentru un punct care îi ajută la moral pe clujeni înainte de meciul cu Bayern Munchen, dar, mai ales, îi readuce pe ceferişti la inima şefilor. „A fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon ca atitudine. Băieţii şi-au creat multe ocazii, au alergat, au luptat pentru fiecare minge şi au jucat mai bine chiar şi când eram în inferioritate numerică”, a spus Iuliu Mureşan.

Fără Traore cu Dinamo

„Din păcate, arbitrajul a stricat acest meci, pentru că au fost prea multe greşeli în favoarea noastră. Egalul ăsta nu ne ajută în clasament, dar mă bucură faptul că jucătorilor începe să le revină mentalitatea pozitivă”, a spus preşedintele campionilor. Mulţumit de cum arată jocul este şi tehnicianul Sorin Cârţu, care îşi pune tot mai mult amprenta asupra elevilor săi. „De la meci la meci evoluăm tot mai bine şi îi felicit pe băieţi pentru că au crezut că pot face un rezultat bun chiar şi în inferioritate numerică şi când adversarul mai şi conducea. Am câştigat un punct la Galaţi pe un teren de unde se pleacă greu cu puncte”, a spus şi „Sorinaccio”. Ardelenii au plătit scumb, însă, efortul de la malul Dunării, iar Lacina Traore şi Leonardo Veloso au fost eliminaţi şi vor lipsi tocmai în derby-ul cu Dinamo Bucureşti, de la finalul acestei săptămâni.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă