20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCFR Cluj, halta la Vaslui

CFR Cluj, halta la Vaslui

Dupa infrangerea de la Iasi, FC Vaslui a tinut cu orice pret sa-si refaca imaginea in fata propriilor suporteri. Doar ca CFR Cluj s-a dovedit a fi un adversar foarte puternic si greu de doborat, partida incheindu-se nedecis, 0-0.

Partida dintre FC Vaslui si CFR Cluj avea toate premisele unui joc spectaculos. Jocul spectaculos al gazdelor si forta ardelenilor, care sunt principalii favoriti la locul secund, au atras lumea pe Stadionul Municipal din Vaslui. Cu toate acestea, pe teren, spectacolul a aparut doar in partea a doua. In prima repriza, cele doua echipe au incercat din rasputeri sa puna stapanire pe joc, ceea ce a dus la o confruntare incrancenata, presarata cu multe intreruperi din cauza faulturilor tactice.
In mitanul secund, s-au putut consemna cateva faze importante la poarta, si de o parte, si de alta. Lovitura de gratie a fost in bocancul lui Viorel Frunza, care si-ar fi putut ingropa fosta echipa in ultimul minut, daca nu ar fi tratat cu lejeritate centrarea lui Manuel Jose.
Prin remiza alba de la Vaslui, CFR Cluj a dat posibilitatea Stelei sa se apropie la sase puncte. Desi a admis ca echipa pe care o conduce a evoluat sub asteptari, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, a acuzat arbitrajul potrivnic de la Vaslui. "Este foarte greu sa joci toate meciurile la acelasi nivel, la aceeasi intensitate. Daca aveam putin noroc, puteam sa dam si gol. Egalul a fost meritat. Sunt nemultumit de rezultat, dar pana la urma este un punct castigat in deplasare. Pentru noi, fiecare punct, fiecare partida conteaza, dar e greu de jucat la Vaslui, din mai multe motive. Ca pe vremea lui stefan cel Mare, si frunza, si iarba tin cu Vasluiul. Mai mult nu pot sa zic. Nu comentez arbitrajul, dar a vazut toata lumea. E meritul lui Porumboiu", a afirmat seful clujenilor, mentionand ca sansele la locul doi nu s-au schimbat, fiind convins ca si contracandidatii vor face pasi gresiti.
La finalul jocului, finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, s-a aratat nemultumit de rezultat. "Noi nu pierdem cu echipele favorite pentru primele doua locuri, chiar ne dorim sa castigam. Astazi, cu CFR am pierdut doua puncte. Chiar daca nu prindem locul doi, suntem printre primele trei echipe din acest campionat, la modul in care jucam", a comentat Porumboiu, cerand un titlu onorific pentru "campioana morala a Ligii I".

CRITICI
Haisan, aparat
Tehnicianul Vasluiului, Viorel Hizo, a criticat galeria echipei pe care o antreneaza, pentru bannerele afisate in timpul partidei cu CFR Cluj: "Vreti cu Iasiul prietenie? Cumparati o galerie" sau "10.000 de euro. stim tot", scandand numele lui Haisan si facand trimitere la meciul de la Iasi. "Am dovedit ca nu suntem ceea ce a aparut scris pe bannere. Vasluiul nu se va vinde niciodata".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă