20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCertificate medicale pentru corupti sanatosi

Certificate medicale pentru corupti sanatosi

La mai putin de 48 de ore de la eliberarea din arest, doi dintre inculpatii din celebrul dosar de coruptie „Electrica Banat”, a caror punere in libertate a generat un adevarat scandal in justitia timisoreana, s-au dat deja „loviti”.
S-au imbolnavit subit
Cei 12 inculpati arestati in cauza (dintre care doi sunt dati in urmarire generala) au fost citati, imediat a doua zi dupa eliberare, de procurorii timisoreni anticoruptie pentru audieri, insa, surpriza! Doi dintre inculpati – fostul director al SC „Electrica Banat” SA, Livius Milea, si ex-directorul general al Societatii de Intretinere, Servicii Energetice Electrice (SISEE) Banat, Dan Viorel, s-au imbolnavit subit, desi in momentul in care au iesit pe poarta penitenciarului intregul lot „Electrica” parea intr-o forma fizica foarte buna. Mai mult, lui Dan Viorel parea la un moment dat chiar sa-i prisoseasca cele doua carje de care se sprijinea. El a fost surprins de aparatele foto ale jurnalistilor prezenti sa imortalizeze clipa eliberarii din arest cum ridica in semn de victorie cele doua carje, ca in momentul urmator sa dea impresia ca nu ar mai avea nevoie de nici un sprijin.

Prezenta facultativa la audieri
Ieri, atat avocatul lui Dan Viorel, cat si cel al ex-directorului Milea au dat fuga la DNA Timisoara sa depuna certificate medicale prin care se atesta „starea precara” a sanatatii celor doi inculpati. Cel putin doi dintre inculpati vor absenta saptamana viitoare la audierile solicitate de procurorii anticoruptie. Nici varianta plecarii in strainatate nu poate fi ignorata atat timp cat nicaieri nu s-a consemnat pana acum expres interdictia ca inculpatii sa paraseasca tara!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă