26.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialCercetati pentru frauda

Cercetati pentru frauda

Un administrator este cercetat de politistii din Medgidia sub acuzatia de frauda. Anchetatorii spun ca Soficai S., in varsta de 44 de ani, din comuna Cuza Voda, administrator al unei societatii comerciale, in perioada februarie-decembrie 2003, in mod repetat si cu buna stiinta a omis evidentierea veniturilor societatii, in valoare de aproape un milion de lei. In urma acestor omiteri administratorul s-a sustras de la plata TVA si a impozitului pe profit, prejudiciul creat fiind estimat la peste trei sute de mii de lei.
Tot la Medgidia sunt cercetati in stare de libertate Stefan B, in varsta de 50 de ani, si Mihai G., in varsta de 41 de ani, ambii din localitate, asociati la o societate comerciala.
Cei doi sunt acuzati ca in lunile aprilie-mai 2005, au ridicat marfuri de la un numar de patru firme, lasand garantie file cec in alb cu data scadenta de introducere la plata.
In momentul in care firmele s-au prezentat la banca au descoperit ca nu au nici un ban in cont. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproape 19 mii de lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă