25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCele mai tari mobile „made in China“

Cele mai tari mobile „made in China“

Portalul gadget.ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zeşti care ar putea avea un cuvânt de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face faţă fără probleme în competiţia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android.

Iată modelele de telefoane:

Oppo Find 5

Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate în 2013, iar preţul său de comercializare îl putem considera atractiv. La un moment dat îl puteaţi achiziţiona la 399 euro, cu livrare gratuită în toate statele din Europa.

Xiaomi Hongmi

În ţara noastră sunt telefoane de peste 1.000 de lei de tip dual-core care nu au specificaţiile lui Xiaomi Hongmi. Ar avea mare priză la public în ţara noastră şi oriunde altundeva în Europa. Nu ai ce să-i reproşezi la sub 100 euro şi nici nu are un rival direct, în momentul de faţă, spun cei de la gadget.ro

Meizu MX3

Colaborează îndeaproape cu Samsung, de acolo importă şi procesorul Exynos 5410 de tip octa-core (2 x quad-core, primul quad-core performant pe ARM Cortex-A15 la 1.6 GHz şi al doilea ceva mai slab ca putere, dar eficient energetic pe ARM Cortex-A7 la 1.2 GHz). Rulează un Android customizat, dar apreciat pentru viteza de operare, interfaţa simplă. Interfaţa Meizu din câte ştiu este portată şi în Google Play sub formă de launcher. Costă 411 euro.

Oppo N1

La 570 de dolari este considerat cel mai bun telefon chinezesc de gadget.ro. Elementul central la Oppo N1 este camera cu lentile rotative de 13 Megapixeli. Se adaugă o baterie care cu uşurinţă ar putea fi pusă la o tabletă (3650 mAh). Şi la nivel software poţi alege între mai multe variante ale Android 4.2 Jelly Bean. Oppo N1 concurează de la egal la egal cu HTC One Max sau Samsung GALAXY Note 3.

Xiaomi Mi3

La 400 de dolari ca şi hardware depăşeşte LG G2, GALAXY S4 şi HTC One. Îl pune în umbră şi pe LG Nexus 5 faţă de care se evidenţiază printr-un design mai bine pus la punct, cameră de 13 Megapixeli şi baterie de 3.050 mAh vs 2.300 mAh.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă