19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCele "10 porunci" ale lui Radovan Karadjic

Cele „10 porunci” ale lui Radovan Karadjic

Sub identitatea unui practicant de medicina alternativa, Radovan Karadjic, alias doctor psihoenergoterapeut Dragan David–Dabici“ isi postase pe pagina personala de web cateva proverbe chinezesti preferate:

1) In spatele oricarui om capabil sunt totdeauna alti oameni capabili.

2) Maestrul iti deschide usa, dar tu insuti trebuie sa intri.

3) Un intelept ia propriile decizii, un ignorant urmeaza opinia publica.

4) Cel care nu poate sa ajunga la un acord cu dusmanii este controlat de ei.

5) Daca ai putina putere, nu cara poveri grele. Daca vorbele tale nu au nici o valoare, nu da sfaturi.

6) Un diamant cu un defect este mai pretios decat o piatra de rand perefecta.

7) Cunoasterea este o comoara care il urmeaza pe proprietar pretutindeni.

8) Daca faci planuri pentru un an, cultiva orez; daca faci planuri pentru un deceniu, cultiva pomi; daca faci planuri pentru o viata, cultiva-i pe oameni.

9) Daca nu poti impiedica pasarile prevestitoare de nenorociri sa-ti zboare pe deasupra capului, le poti impiedica sa isi faca cuib in parul tau.

10) Cel care il tradeaza pe unul dintre ai sai sa sape doua morminte.

 

Pe site-ul personal al dr. Dragan "David" Dabic (www.dragandabic.com) se mentioneaza, intre altele, ca a absolvit facultatea de medicina la Universitatea de Stat din Moscova (specializarea psihiatrie). Dupa obtinerea atestatului de specialist in terapii complementare, dr Dabic a calatorit in India si Japonia, stabilindu-se ulterior in China, unde s-a format ca psihoenergoterapeut, urmand cursuri intensive de Yoga, dar si despre plantele medicinale traditionale chinezesti.

In biografia fictiva se specifica faptul ca, la mijlocul anilor '90, dr Dabic s-a reintors definitv in tara natala, Serbia, si de atunci a devenit unul dintre cei mai renumiti experti din Balcani in medicina alternativa, bioenergie si in dieta macrobiotica. Potrivit textului afisat pe internet, dr. Dabic s-a remarcat prin numeroasele sale aparitii televizate sau participari la forumuri si simpozioane de specialitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă