22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialCel puțin șase persoane sunt rănite după o încăierare în județul Olt

Cel puțin șase persoane sunt rănite după o încăierare în județul Olt

Mai multe persoane au fost rănite luni seara în urma unei agresiuni în comuna Bârza, satul Braneț, în apropiere de orașul Balș, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Pentru acordarea de prim-ajutor și transportul răniților la spital s-au deplasat echipaje ale SMURD și autospeciala pentru transport victime multiple de la ISU Olt.

Conform unor surse, în satul menționat a izbucnit luni seara, după ora 20, un conflict între două grupuri de persoane, unele dintre ele fiind de etnie romă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, până la ora 21,10 au fost transportate la Spitalul Balș șase persoane rănite în conflictul de la Braneț.

Pentru aplanarea conflictului s-au deplasat în zonă echipaje de jandarmi și polițiști.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Salariul mediu net din luna februarie a ajuns la 4.876, cu 14,2% mai mult față de perioada similară din 2023

Câştigul salarial mediu net a fost de 4.876 lei în februarie, în creştere cu 17 lei (+0,3%) faţă de luna ianuarie 2024. Comparativ cu...

Rafila, vizită la Spitalul Pantelimon. VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că va discuta cu echipa de control şi cu managementul Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Capitală...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă