21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCel putin 12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis

Cel putin 12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis

Mai multi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis in urma mortii megastarului, a declarat Garry Taylor, presedintele si proprietarul MJJcommunity.com, citat de Sky News.

Potrivit acestuia, este posibil ca unul dintre fanii care s-au sinucis sa fie britanic. "Cred ca s-a ajuns la 12. Cred ca printre cei care s-au sinucis figureaza un britanic. Este o perioada grea, dar Michael Jackson nu ar fi vrut asa ceva. Ar fi vrut ca ei sa traiasca", a subliniat el.

Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmulet pe YouTube in care le cere fanilor sa "nu se autodistruga". "Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enorma, dar avem si ocazia de a celebra viata lui Michael. Michael a fost fericit cantand 'Noi suntem lumea'. Nu va autodistrugeti", ii roaga el pe fani.

MJJcommunity.com a fost formata in urma cu zece ani de catre Taylor si are mai mult de 14.000 de utilizatori online si 30 de membri ai administratiei, in intreaga lume.

El a spus ca moartea megastarului i-a lasat pe fanii de pe forum "intr-o zona cu totul bizara". "Nu pot accepta moartea lui Jackson, se simt intr-o alta realitate", a subliniat el. Mii de fani ai lui Michael Jackson sunt asteptati la 13 iulie pe 02 Arena, unde starul urma sa sustina un concert.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă