25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCei doi romani judecati pentru violarea unei adolescente la Roma, condamnati la...

Cei doi romani judecati pentru violarea unei adolescente la Roma, condamnati la inchisoare

Oltean Gavrila si Ionut Jean Alexandru, cei doi romani judecati in Italia pentru violarea unei adolescente in varsta de 14 ani, in februarie, intr-un parc din Roma, au fost condamnati la 11 ani si patru luni, respectiv sase ani de detentie, relateaza Il Sole 24 Ore, citata de Newsin.

Judecatorul Luigi Fiasconaro l-a condamnat pe Gavrila la sapte si patru luni de inchisoare pentru violarea adolescentei in parcul Caffarella, in 14 februarie, si la inca patru ani pentru violarea unei tinere in varsta de 22 de ani, in iulie 2008, tot la Roma.

Procurorul Vincenzo Barba ceruse pentru Gavrila si Alexandru cate 10 ani de detentie pentru violul din februarie. Gavrila mai risca inca sase ani si opt luni de inchisoare pentru violul de anul trecut.  

Cei doi romani vor trebui si sa plateasca adolescentei in varsta de 14 ani daune in valoare de 80.000 de euro, parintilor ei 20.000 de euro, prietenului ei, batut de agresori, 30.000 de euro si parintilor acestuia din urma 10.000 de euro.

Avocatul lui Gavrila, Carlo Scepi, a anuntat ca va face recurs la sentinta.

Cazul violului de la Cafarrella a relansat in februarie a ocupat mult timp paginile ziarelor si a relansat polemica privind romanii din Peninsula.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă