10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune Jeremy Clarkson despre emisiunea care l-a făcut celebru

Ce spune Jeremy Clarkson despre emisiunea care l-a făcut celebru

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear",  a scris într-un articol din The Sun că îi va fi dor de emisiunea care l-a făcut celebru, informează BBC. 

”Mulţumiri din inimă tuturor celor care mi-au scris să îmi spună cât de mult le voi lipsi de la Top Gear. Este mult mai puţin faţă de cât voi simţi eu dorul de a fi acolo”, a scris Clarkson, informează B1.

Există zvonuri care spun că emisiunea ”Top Gear”, una dintre cele mai populare programe din Marea Britanie, să continue şi fără Jeremy Clarkson, potrivit BBC. Nu s-a stabliti deocamdată dacă James May şi Richard Hammond, coprezentatori ai "Top Gear" alături de Jeremy Clarkson, vor continua să realizeze această emisiune. Contractele celor doi s-au încheiat şi trebuie renegociate.

După suspendarea lui Jeremy Clarkson, emisiunea "Top Gear" nu a mai fost difuzată de BBC, în Marea Britanie. La scrut timp Clarkson a fost concediat de BBC din cauza urma unei altercaţii cu un producător TV. La rândul lor, Richard Hammond şi James May, coprezentatori ai "Top Gear", au refuzat să mai realizeze acest show fără Jeremy Clarkson. 
 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă