8.7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialCe spune Dragomir despre Becali şi agresiunea lui Mihai Stoica

Ce spune Dragomir despre Becali şi agresiunea lui Mihai Stoica

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat, marţi, comentând incidentul în care managerul Mihai Stoica a agresat o echipă a postului ProTV, că Gigi Becali, care o execută acum o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, era “stăpân” la Steaua, iar lipsa lui se simte în momentul de faţă, transmite Mediafax.

Întrebat dacă Gigi Becali era în libertate mai avea loc incidentul în care a fost implicat Mihai Stoica, Dragomir a răspuns: “Gigi Becali era stăpânul, el stăpânea bine pe toată lumea. Şi se simte lipsa lui la Steaua. El era un adevărat conducător. Meme Stoica este un coleric, dar nu este un băiat rău. Sunt anumiţi oameni care nu înţeleg rolul presei. Eu de exemplu n-am refuzat pe nimeni, chiar dacă unii dintre moderatorii de la TV mai mint, mai umflă lucruri, dar sunt şi ei oameni”.

Dragomir consideră că agresiunea managerului FC Steaua nu trebuie să fie în atenţia presei. “S-a mai întâmplat şi la case mai mari. Şi eu zic să treceţi cu vederea, pentru că Meme azi vă înjură şi mâine vă ia de gât şi sunteţi prieteni. Aşa că nu fiţi supăraţi pe Meme şi pe Steaua”, a spus Dumitru Dragomir într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi Mihai Stoica, amendat după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia

Mihai Stoica nu poate fi sancţionat de comisiile LPF având în vedere că incidentul a avut loc înaintea unui meci organizat de UEFA. “Ce este în afara stadionului nu interesează LPF. Dacă e oficial într-un meci organizat de LPF atunci luăm măsuri, dacă e în afară, nu. Sunt instanţe civile, instanţe penale, se poate merge acolo”, a explicat preşedintele Dumitru Dragomir.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a pledat vinovat, marţi, în faţa judecătorului din Skopje şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia, informează www.prosport.ro.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat, scrie www.prosport.ro.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie pentru audieri, dar acolo managerul Stelei a negat că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Echipa Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, la Skopje, formaţia Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Cele mai citite

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...

Valeriu Stoica crede că lista comună PNL-PSD la europarlamentare dezavantajează PNL

Era mult mai bine ca PNL și PSD să candideze separat la alegerile europarlamentare, declară la RFI fostul președinte liberal Valeriu Stoica, conform rfi.ro.În...

Parlamentul de la Chișinău „a rupt” trei acorduri încheiate cu CSI

Parlamentul de la Chişinău a denunţat încă trei acorduri încheiate pe platforma Comunităţii Statelor Independente (CSI), votând, în a doua lectură, trei proiecte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă