20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCe se coace

Ce se coace

Reuters ne arata "Lumea astazi"

Editura RAO, Reuters Romania fli World Trade Center Bucureflti va invita pe 4 decembrie, ora 12, la lansarea albumului de fotografie "Lumea astazi" realizat de fotojurnalifltii Reuters. Evenimentul va avea loc in salile Beijing si Vienna din cadrul Centrului de Conferinte World Trade Center Bucuresti, Piata Montreal nr. 10. Cu acest prilej, va avea loc si o miniexpozitie de fotografii Reuters.
Scrisa de ziaristi de la Reuters si ilustrata cu 534 de fotografii realizate de 227 de reporteri de 70 de nationalitati, albumul este povestea  in imagini a secolului nostru – momente care au schimbat lumea, fapte care au decis viata omenirii, provocari care vor modela viitorul. "Lumea astazi" aduce in lumina rapidele si dramaticele evolutii care au schimbat lumea in primii ani ai noului mileniu.
( A.S.)

Sofa Surfers vin in Fabrica

Pe 8 decembrie ati putea parasi canapeaua de acasa si sa mergeti sa ii vedeti pe Sofa Surfers. Cei patru austrieci (Wolfgang Schlögl, Markus Kienzl, Wolfgang Frisch, Michael Holzgruber) fac muzica de 7 ani si stiu cum sa dozeze trip-hop, dub si acid jazz pentru a obtine o muzica mai chill de foarte buna calitate. Cei care nu au putut fi prezenti in septembrie la Delta Fest au o a doua sansa acum, la Bucuresti, pentru a-si asculta favoritii, cu mixuri de pe cele cinci albume (1997: Transit, 2000: Cargo, 2000: Constructions/Remixed & Dubbed, 2002: Encounters, 2006: Sofa Surfers). Concertul va avea loc la Fabrica (fostul Testpoint), incepand cu ora 21, iar biletele pot fi procurate de la Magazinul Muzica, librariile Carturesti, Sala Palatului sau online. (A.S.)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă