8.9 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declarații...

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declarații a făcut avocatul

UPDATE 20:02  Direcţia Naţională Anticorupţie a contestat, vineri, decizia Judecătoriei Medgidia care a admis eliberarea condiţionată a lui George Becali, contestaţia urmând să fie soluţionată de Tribunalul Constanţa, la un termen care va fi stabilit la începutul săptămânii viitoare.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui George Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza", sentinţa nefiind însă definitivă.

***

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, că nu se așteaptă la contestarea deciziei luate de judecătorii Tribunalului Medgidia, în cazul clientului său, informează B1 Tv.

Citește și: Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitivă

”Nu mă aștept la o contestație, nu există motrive. A fost acoperit prejudiciul. A fost recompensat de 11 ori, întrucât a participat la toate activitățile din timpul detenției.Toate condițiile au fost îndeplinite”, a ținut să precizeze avocatul lui Becali.

De asemenea, el a transmis că se așteaptă ca Gigi Becali să fie eliberat luni din Penitenciarul Poarta Albă, după trecerea celor trei zile, prevăzute de lege, în care procurorii pot depune contestații.

Tribunalul Medgidia a admis, vineri, cererea de eliberare condiționată, pentru Gigi Becali,  din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza".

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

În cazul în care decizia,de vineri a Judecătoriei Medgidia va fi contestată, Gigi Becali va râmâne în închisoarea de la Poarta Albă, unde ispăşeşte pedeapsa în regim deschis, până la soluţionarea acesteia şi rămânerea definitivă a hotărârii instanţei.

Cele mai citite

Peste 13.500 de bugetari angajați în numai un an

În luna decembrie a anului trecut, numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era de 1.292.559. Făcând o scurtă analiză,...

Jumătate dintre mamela sub 14 ani dib UE se află în România

În România, în 2022, erau înregistrate peste 7.000 de mame minore, relevă documente al Ministerului Familiei, potrivit cărora numărul acestora a fost cu...

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă