8.7 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialCe poate spune lungimea fustei despre o femeie

Ce poate spune lungimea fustei despre o femeie

Lungimea fustei variază de-a lungul vieţii cu 50 de centimetri, iar femeile de 23 de ani poartă cele mai scurte fuste, conform unui studiu, citat de Mediafax.

 

Femeile încrezătoare poartă fuste mini până la 45 de ani, cu cinci ani mai mult faţă de rezultatul ultimului studiu, efectuat în 2009 de Debenhams.

Cele mai multe fete îşi doresc prima fustă mini la 14 ani, dar se mulţumesc până la urmă să-şi cumpere una la 16 ani, informează The Sun.

Până la 19 ani , fetele poartă fuste de 36 de centimetri. Fustele sunt scurtate apoi la 32 de centimetri, ajungând la cele mai mici dimensiuni la 23 de ani.

Când sunt într-o primă relaţie serioasă, studiul a relevat că femeile tind să mărească cu 5 centimetri lungimea fustei. Totuşi, cele căsătorite, ajunse în jurul vârstei de 34 de ani, îşi scurtează din nou fusta.

Aceeaşi mărime rămâne până în jurul vârstei de 40 de ani, când ele realizează că trebuie să mai adauge puţin material la fustă.

Femeile între 49 şi 60 de ani preferă fustele care trec de genunchi.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Soția lui Mahrez nu mai rezistă în Arabia Saudită

Taylor Ward, soția fotbalistului algerian Riyad Mahrez, a recunoscut în fața prietenelor sale că va arăta ca „cea mai mare vagaboandă” din cauza restricțiilor...

Statul eşuat se vede altfel din balconul Palatului Cotroceni

Zilele trecute am aruncat un ochi pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cu gândul să aflu ce mai face preşedintele pentru țară. Habar nu am...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă