7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialCe planuri are Radu Mazăre de sărbători

Ce planuri are Radu Mazăre de sărbători

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că de Crăciun se va da cu caiacul, apoi va face un grătar, iar după Revelion este posibil să meargă la munte pentru a schia, relatează Mediafax.

“Anul trecut am mers cu caiacul numai că în altă parte ceea ce o să fac şi acum. Exact în ziua de Crăciun o să merg cu caiacul şi după aia o să facem un grătar”, a spus Radu Mazăre.

El a mai spus că este posibil ca după Revelion să meargă la munte pentru a schia, dar nu ştie dacă va fi suficientă zăpadă.

“Stai să vină zăpadă, nu vezi ce căldură e? Ca să fie zăpadă bună de schi trebuie să ningă mult, să o lucreze ei bine cu tunurile, să vedem dacă au învăţat. Am prieteni mulţi acolo pentru că eu am învăţat să schiez în Sinaia, în Predeal, în Poiană, ştiu toate pârtiile pe dinafară foarte bine. (…) E adevărat că mi-am dezvoltat mult stilul şi îmi trebuie pârtii late şi bine bătute pentru slalom uriaş cum mă dau acum, dar sper că mă descurc, nu o să fie o problemă”, a afirmat Radu Mazăre.

Radu Mazăre a mers, marţi, la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde trebuie să se prezinte săptămânal, aceasta fiind una dintre obligaţiile cercetării sale sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul privind construirea locuinţelor sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa.

În ultimii ani, primarul Constanţei a petrecut sărbătorile de iarnă în locuri exotice, însă acum nu poate pleca din ţară pentru că instanţa i-a interzis acest lucru.

Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
Ultima oră
Pe aceeași temă