7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialCe noutăți aduce piața de accesorii pentru smartphone? (P)

Ce noutăți aduce piața de accesorii pentru smartphone? (P)

În mod cert, smartphone-ul a devenit în ziua de astăzi mai mult o necesitate, decât un moft. Persoanele care dețin un astfel de telefon inteligent reușesc să dispună de numeroase facilități, de care nu beneficiau în trecut.

De asemenea, în ultimii ani, telefoanele cât mai performante (în ceea ce privește aspecte precum camera foto sau diversitatea funcțiior disponibile) fac, într-o manieră grațioasă, parte și din gradul de respect pe care o persoană și-l alocă.

Așadar, pentru că dispozitivul utilizat este unul care funcționează la cele mai înalte standarde, un aspect important este legat de nivelul de protecție asigurat de proprietar telefonului. Accesoriile ce protejează smartphone-ul au un rol vital în durata sa de viață, dar își manifestă importanța și în situația în care se dorește vânzarea acestuia. Așa cum se observă în diversele anunțuri de vânzare a unui telefon inteligent, proprietarii menționează aspectul actual al dispozitivului pe lângă detaliile legate de funcții, sistem de operare și model, dar și faptul că i s-a asigurat acestuia protecție permanentă.

Există persoane care nu își permit să investească o sumă considerabilă într-un astfel de obiect. Așadar, acestea se axează pe design-ul husei de protecție pentru “a scoate telefonul din anonimat”. Specialiștii de la www.stifler.ro – companie axată pe accesorii mobile, vin cu o gamă variată de soluții de protecție a dispozitivelor mobile, caracterizate prin calitate, rezistență și design-uri unice.

Care sunt trendurile actuale pe piața de huse mobile?

În ceea ce privește această categorie de accesorii pentru smartphone, design-ul nu este un aspect ce trebuie omis. De ce? Ei bine, atunci când telefonul este scump, cu siguranță și husa de protecție pentru acesta trebuie să exprime un look elegant. Dacă dispozitivul este unul relativ ieftin sau model mai vechi, atunci o husă modernă cu siguranță va îmbunătăți acest aspect vizibil.

Specialiști în acest domeniu, echipa stifler.ro menționează următoarele huse de protecție inovative:

Husele 360: în cazul acestor produse, protecția este asigurată din toate punctele de vedere. Așadar, nu este vorba doar despre o carcasă cu rol de a feri telefonul de șocuri sau alte impacte, ci și o folie de protecție, special creată pentru display-ul dispozitivului, care vine incorporată produsului final. Acest model de accesoriu mobil se bucură de un nivel înalt de popularitate în rândul utilizatorilor de smartphone-uri.

Husele cu baterie externă: modelele menționate au ca scop principal prelungirea duratei de utilizare a telefonului, îmbunătățind considerabil performanțele acestuia. Majoritatea bateriilor externe sunt de dimensiuni relativ mari și poate fi dificilă ideea de a le avea mereu la îndemână. Atuul acestei huse este îmbinarea într-un design impecabil a unei trăsături importante pe care toți utilizatorii o doresc.

Stickere cu lipici: aceste produse sunt adorate pe deplin de persoanele care erau nemulțumite de grosimea huselor de protecție. Fiind realizate dintr-un polimer semi-sintetic, aceste articole nu au în vedere doar protecția eficientă, ci și un plus din punctul de vedere al aspectului modern pe care îl oferă dispozitivului.

Husa Rock Ring holder: accesoriul vine cu un element inovativ în domeniul huselor de protecție a dispozitivelor mobile, întrucât dispune de un inel ce are rolul de a susține smartphone-ul în vederea utilizării tuturor funcțiilor sale, rotindu-se la 360°.

 

Având în vedere modele prezentate mai sus, dar și celelalte produse similare regăsite pe pagina online stifler.ro, orice utilizator de smartphone poate să își recapete acum încrederea în cumpărăturile online cu ajutorul acestor experți.

Cele mai citite
00:00:40

VIDEO. O dronă rusească a lovit un bloc de apartamente în orașul ucrainean Odesa

Trei persoane au fost ucise, opt au fost rănite și șase sunt în continuare date dispărute după ce o dronă rusă s-a prăbușit sâmbătă...

VIDEO. FC Liverpool, victorie dramatică în deplasarea de la Nottingham Forest

FC Liverpool, liderul din Premier League, a obținut o victorie in extremis în deplasarea de la Nottingham Forest. Cormoranii s-au impus cu 1-0, grație...

Mesajul Ligiei Deca, înaintea simulării examenului de Bacalaureat. Ce le-a transmis Ministrul Educației elevilor

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a transmis, duminică, un mesaj înaintea simulării examenului de Bacalaureat, care va începe luni. Deca le-a urat elevilor succes şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă