9.5 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialCe face președintele Iohannis de Revelion

Ce face președintele Iohannis de Revelion

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece noaptea de Revelion la reşedinţa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflată în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara, relatează Mediafax.

Surse din anturajul preşedintelui au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că Iohannis îşi va petrece noaptea de Revelion la casa de vacanţă a consulului onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber. Casa se află în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara, în apropierea bisericii fortificate săseşti.

Sursele citate au precizat că la petrecerea la care au fost invitaţi soţii Iohannis vor mai participa câteva cupluri de prieteni apropiaţi ai acestora. Nu este prima dată când familia Iohannis va petrece Revelionul la locuinţa lui Andreas Huber, prieten apropiat al fostului primar al Sibiului.

În plus, surse oficiale din administraţia locală din Sibiu au precizat că Iohannis nu va merge în Piaţa Mare a Sibiului la miezul nopţii.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, primarul interimar Astrid Fodor va urca pe scenă la cumpăna dintre ani, urmând să fie alături de sibienii care se vor afla în centrul oraşului la intrarea în noul an.

Cele mai citite

Deficit bugetar mai mare în ianuarie 2024 față de 2023: 7,9 miliarde lei

Deficitul bugetului consolidat a fost de 0,45% din PIB în luna ianuarie a acestui an, comparativ cu 0,25% din PIB în prima lună a...

Boom imobiliar în Buzău după desființarea ariei protejate a Pădurii Crâng

Județul Buzău a devenit subiectul unui scandal major în urma desființării pădurii și parcului Crâng, cea mai mare pădure parc din estul Europei,...

Marcel Ciolacu, promisiune la AmCham CEO Business Forum: Nu mărim taxele!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, la AmCham CEO Business Forum, că vine cu o promisiune în faţa investitorilor străini, şi anume că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă