20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCe au în comun Raed Arafat, Hagi, Mazăre şi Jean Constantin

Ce au în comun Raed Arafat, Hagi, Mazăre şi Jean Constantin

Campania „Zece oameni de Valoare pentru Constanţa”, ediţia 2013, s-a încheiat. Mâine seară, de la ora 21.00, are loc gala laureaţilor, un spectacol care va avea loc la Casa de Cultură. Ca la precendentele ediţii, constănţenii şi-au putut propune şi vota favoriţii la zece categorii. Unele dintre numele câştigătorilor sunt aceleaşi ca cele de anii trecui.

De exemplu, la Medicină cele mai multe voturi le-a obţinut subsecretarul de stat Raed Arafat. Radu Mazăre este pe primul loc la categoria Politică, în timp ce Gheorghe Hagi a fost cel mai votat sportiv. Există şi câteva surprize în acest an. La categoria Administraţie, cel mai votat a fost viceprimarul Constanţei, Gabriel Stan, care l-a depăşit pe celălalt viceprimar, Decebal Făgădău, laureat anul trecut.

La Muzică şi Divertisment, cele mai multe voturi le-a obţinut regretatul Jean Constantin, care l-a depăşit cu un număr mic de voturi pe Laurenţiu Duţă. În domeniul mass-media cel mai votat constănţean este Radu Tudor, realizator de emisiuni la o televiziune naţională. Printre ceilalţi laureaţi se numără Corina Martin (domeniul Lumea afacerilor), Daniela Hanţiu (Cultură şi artă), Nicuşor Constantinescu (Dezvoltarea societăţii). Clasamentul stabilit de cei care au votat până acum se poate schimba pentru că anul acesta şi părerea juriului contează.

Încercări de fraudare

”În tot acest proces, Asociaţia Clubul Isis, în calitate de organizator, şi-a păstrat poziţia neutră faţă de preferinţele utilizatorilor site-ului www.oamenidevaloare.ro exprimate prin propuneri şi voturi, preocupându-se de monitorizarea desfăşurării regulamentare a acestuia, pîncercând evitarea denigrării prin mesaje nepoliticoase la adresa nominalizaţilor.

Campania “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” are ca principii fundamentale corectitudinea şi promovarea valorilor morale. Din păcate au existat şi persoane care, din dorinţa foarte mare de a-şi susţine favoriţii, au ignorat aceste principii şi au încercat să fraudeze sistemul de votare pentru a-şi vedea favoriţii pe podium.

Echipa de monitorizare a procesului de votare şi-a asumat măsuri complexe şi riguroase de securitate pentru a bloca tentativele de fraudare: servere şi filtre multiple, algoritmi de verificare detaliată a surselor voturilor, identificare şi blocare a softurilor automate de votare, etc. Monitorizarea procesului de votare s-a efectuat în permanenţă, atât automat, cât şi personal, de către membrii echipei de specialişti, care au întreprins eforturi enorme pentru a bloca şi înlătura frauda. Avem certitudinea că toate persoanele nominalizate în cadrul campaniei reprezintă adevărate valori în viziunea celor care i-au propus şi susţinut şi vă asigurăm de faptul că toţi nominalizaţii au beneficiat şi vor beneficia în continuare de susţinerea şi aprecierea noastră”, a precizat Mohamed Zaher preşedinte al Asociaţiei Clubul Isis.   

Spectacol transmis în direct

Evenimentul „Zece Oameni de Valoare“ este organizat pentru al treilea an consecutiv de Asociaţia Clubul Isis în parteneriat cu Neptun TV, cotidianul Telegraf, Agerpres, România liberă, Radio Neptun şi este susţinut de Spitalul Privat Isis.

Câştigătorii vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor peste o săptămână, pe 7 martie. Gala începe la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct de Neptun TV.  Organizatorii au pregătit un concert susţinut de Direcţia 5.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă