16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialCazul prostituatei moarte din portbagaj se complică

Cazul prostituatei moarte din portbagaj se complică

O martora spune ca a vazut-o urcind in masina cu foarte putin timp inaintea accidentului. Aceasta ar insemna ca soferul nu ar fi avut timp sa o asfixieze, conducind anchetatorii catre posibilitatea unei asfixieri prin comprimarea gitului provocate de accident.

Martorii in cazul prostituatei gasite la inceputul lunii in portbagajul autoturismului unui pensionar spun ca femeia s-a urcat in masina cu doar citeva momente inainte de producerea accidentului. Aceasta elimina una din ipotezele politistilor, conform careia Ion Giurgiuveanu, soferul unui Opel Agila, ar fi asfixiat-o undeva pe cimp, dupa ce au facut sex, dupa care s-ar fi intors in parcarea de unde a luat-o initial.

Accidentul a avut loc la inceputul lunii septembrie, cind masina lui Ion Giurgiuveanu a fost izbita de un autoturism Skoda in localitatea Sirca, in momentul in care intentiona sa intoarca. Acesta a venit din directia Tirgu Frumos spre Iasi, a oprit in parcarea din dreptul pepinierei de la Sirca, apoi a intentionat sa intoarca spre orasul dinspre care venise. La aproximativ o ora dupa accident, politistii au descoperit in portbagajul masinii o prostituata. Unul din martori, vinzatoarea de la magazinul pepinierei din Sirca, pozitionat chiar in locul unde a avut loc accidentul, povesteste ca a vazut-o initial pe Raluca Mahmote in parcarea de pe sensul de mers al soselei Iasi – Tirgu Frumos, dupa care a traversat strada.

Un alt martor a declarat politistilor ca a vazut femeia cum statea de vorba cu Ion Giurgiuveanu, care venise din directia Tirgu Frumos. „Era la o departare mica de magazin, unde statea ea de obicei, apoi nu am mai fost atenta la ea, ca aveam clienti. Apoi, dupa citeva minute, a avut loc accidentul. De asemenea, un sofer care locuieste aici, in apropiere, le-a spus politistilor ca a vazut-o stind de vorba cu soferul masinii (n.r. – Ion Giurgiuveanu) cu putin timp inainte sa urce. Aceasta vorbea cu el prin geamul lasat din dreapta soferului. Apoi masina a pornit, si a intors, dar a fost lovita de o alta care venea din spate. Dupa aproximativ o ora de la producerea incidentului, a fost descoperita stind ghemuita in masina”, a spus vinzatoarea. Aceasta a mai povestit ca Raluca Mahmote avea de obicei drept clienti soferi de TIR-uri care treceau prin zona. „De multe ori soferii nu mai trageau perdelele la cabine, si se vedea tot. Nu de putine ori am vazut ce faceau in cabine. Nu aveau nici o rusine. Altii, mai rusinosi, traversau calea ferata”, relateaza femeia.

Ancheta privind moartea prostituatei bate pasul pe loc, procurorii trebuind sa rezolve un caz greu, deoarece soferul, Ion Giurgiuveanu, le-a spus politistilor ca nu-si aminteste cum a ajuns prostituata in portbagajul masinii sale. Pe de alta parte, martorii au declarat politistilor ca Raluca Mahmote s-a urcat in portbagajul masinii de una singura, deoarece Giurgiuveanu se temea sa nu fie vazut in compania ei. De asemenea, ultimele rezultate comunicate de medicii de la Institutul de Medicina Legala (IML) nu au facut deloc lumina in acest caz. Rezultatele au indicat ca femeia de 30 de ani a avut o moarte violenta, cauzata de asfixiere, dar nu este clar daca a fost sufocata sau a murit accidental, prin comprimarea cailor aeriene.

Cele mai citite

Dialog satiric despre cum să îngropi afacerile românești

– Mata urlai așa? A murit răposatul? – Aș! Făceam vocalize. Repetam pentru înmormântarea de mâine. Client sau rudă? – Îmi dai voie! Pafta Viorel!...

CNAIR anunță modernizarea Transfăgărășanului pentru prelungirea sezonului turistic

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) plănuiește modernizarea Transfăgărășanului, ceea ce va permite extinderea perioadei în care drumul este deschis circulației, a...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă