19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCătălin Voicu se simte mai bine

Cătălin Voicu se simte mai bine

Directorul Spitalului Penitenciarului Jilava, Mihai Apăvăloaie, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu s-a ameliorat, acesta fiind încarcerat în condiţii decente, alături de alte două persoane, într-un salon de şase paturi, dotat cu televizor.

Mihai Apăvăloaie a spus că senatorul stă în condiţii bune şi că, după ce s-a trezit, starea sa de sănătate era în general bună, arătând că stresul emoţional care l-a încercat marţi noapte a trecut.

Directorul Spitalului Penitenciarului Jilava a mai precizat că problemele cardiace ar putea reveni în momentul în care senatorul s-ar stresa şi şi-ar face din nou probleme din cauza situaţii sale juridice .

Întrebat despre condiţiile celulei în care este închis senatorul, Apăvăloaie a spus că demnitarul stă în condiţii decente, într-un salon spaţios, de şase paturi, dotat cu televizor, alături de alte persoane arestate preventiv.

 

Cătălin Voicu, internat la Spitalul Penitenciar Jilava

 

Marţi noapte, senatorul PSD Cătălin Voicu a fost internat la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru investigaţii medicale, după ce medicul de la arestul Direcţiei Cercetări Penale, unde parlamentarul a fost încarcerat, a decis transferul. În jurul orei 23.30, cadre de la Direcţia Cercetări Penale au solicitat ajutorul medicului, întrucât Voicu ar fi acuzat o stare de rău.

”El a fost supus unui control medical marţi seară, la ora 23,00, şi s-a constatat că starea sa de sănătate este alterată”, a declarat avocatul lui Cătălin Voicu, Mihai Dinu, citat de Agerpres.

Mihai Dinu a adăugat că senatorul i-a spus că are tensiunea crescută şi că probabil în timpul vizitei sale medicale starea de sănătate s-a agravat.

Senatorul Cătălin Voicu s-a prezentat marţi seara, în jurul orei 20.00, la arestul Direcţiei Cercetări Penale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, unde va sta următoarele 30 de zile, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă