26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialCat va costa realizarea brandul turistic de tara

Cat va costa realizarea brandul turistic de tara

Brandul turistic al Romaniei va fi realizat de asocierea THR – Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA – Taylor Nelson Sofres SA, asociere desemnata castigatoare la licitatia organizata de Ministerul Turismului. Castigatoare a fost declarata oferta cu pretul cel mai scazut, se arata intr-un comunicat al ministerului citat de Hotnews.

Suma pe care o va plati Ministerul Turismului pentru serviciile asocierii castigatoare este de 894.970 de euro, bani alocati Romaniei in acest scop de catre Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional – Domeniul Major de Interventie 5.3: "Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica".

Pentru brandul turistic al Romaniei au concurat treisprezece companii sau grupuri de companii, din care trei s-au calificat in ultima etapa a selectiei. Brandul va fi realizat pana cel tarziu in luna aprilie a anului viitor. Brandul presupune elaborarea de studii pentru stabilirea imaginii curente a tarii noastre pe pietele sursa de turism; determinarea avantajelor competitive ale Romaniei comparativ cu alte destinatii; identificarea celei mai bune pozitionari a Romaniei ca destinatie turistica; conceptualizarea, crearea si proiectarea identitatii vizuale a brandului, liniile directoare pentru implementare si pentru strategia de comunicare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă