20.9 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCรขt costฤƒ ลŸi ce oferฤƒ o croazierฤƒ cu plecare din Constanลฃa

Cรขt costฤƒ ลŸi ce oferฤƒ o croazierฤƒ cu plecare din Constanลฃa

Agenลฃiile de turism au început sฤƒ includฤƒ aceste plecฤƒri în ofertele lor. Cel mai important lucru luat în considerare este preลฃul. Acesta începe de la 749 de euro pe loc în cabina interioarฤƒ (fฤƒrฤƒ nici un fel de geam exterior). La suma aceasta se mai adaugฤƒ taxele portuare, 130 de euro de persoanฤƒ, ลŸi bacลŸiลŸurile obligatorii, de 7 euro pe zi de persoanฤƒ. Cum o croazierฤƒ dureazฤƒ ลŸapte zile, suma va fi de 84 de euro.

AลŸadar, suma totalฤƒ plฤƒtitฤƒ pentru cel mai ieftin bilet este de 963 de euro. Incluzând toate aceste taxe obligatorii, preลฃul unui loc într-o camerฤƒ fฤƒrฤƒ balcon este de 1.113 euro, iar într-o camerฤƒ cu balcon este de 1.413 euro. Tariful include cazarea, toate mesele de la bordul navei, ceaiul de dupฤƒ-amiazฤƒ, cina ลŸi, în anumite seri, o gustare, sau un bufet noaptea. Include, de asemenea, bฤƒuturile non-alcoolice din timpul mesei, un program de divertisment, petrecerea de bun venit, seara de galฤƒ cu o cinฤƒ specialฤƒ, piscina ลŸi jacuzzi.

Nu include însฤƒ serviciile medicale de la bord, articolele puse la vânzare în magazine, excursiile opลฃionale la ลฃฤƒrm, accesul la centrul de înfrumusetare ลŸi SPA, bฤƒuturile alcoolice ลŸi non-alcoolice servite în afara restaurantului-bufet, internetul, asigurarea medicalฤƒ. Pentru bฤƒuturi în numฤƒr nelimitat se mai plฤƒteลŸte un supliment de 181.5 euro de persoanฤƒ. Nava cu care se pleacฤƒ este MSC Musica.

Traseul este urmฤƒtorul: Constanลฃa (ora 17.00), Gythion (Sparta), Veneลฃia, Katakolon, Istanbul, Yalta, Odessa. Staลฃionฤƒrile în porturi dureazฤƒ între ลŸase ลŸi zece ore (cel mai puลฃin în Gythion, cel mai mult în Istanbul). Voiajul dureazฤƒ 12 zile. Sosirea, în cea de-a 12-a zi, se face tot în portul Constanลฃa, la ora 9.00. Patru zile se petrec numai în marลŸ, pe mare. Pânฤƒ acum, datele la care se pleacฤƒ sunt 27 septembrie ลŸi 8 octombrie.

LUX

Un adevฤƒrat hotel plutitor

Nava este un adevฤƒrat orฤƒลŸel. Are terenuri de tenis, de mini-golf, un centru SPA ลŸi o salฤƒ de fitness. Dispune de cinci restaurante, printre care unul italian ลŸi un bar sushi. MSC Musica a fost cons­truit în 2006, în Franลฃa, ลŸi a fost botezat de Sophia Loren. Are o capacitate de 2.550 de pasageri, care sunt deserviลฃi de 987 de angajaลฃi. Are trei piscine, 13 punลฃi accesibile pasagerilor, 13 lifturi, 1.000 de cabine exterioare ลŸi 275 interioare ลŸi poate atinge o vitezฤƒ de 23 de noduri.

Cele mai citite

Camila Giorgi rupe tฤƒcerea dupฤƒ luni de absenศ›ฤƒ! โ€žNu am fugit nicฤƒieriโ€

Dupฤƒ o absenศ›ฤƒ de aproape jumฤƒtate de an, Camila Giorgi a vorbit pentru prima oarฤƒ despre seria de scandaluri รฎn care a fost implicatฤƒ,...

MAE anunศ›ฤƒ cฤƒ alศ›i 69 de cetฤƒลฃeni romรขni au fost repatriaลฃi รฎn Romรขnia din Liban

Un grup de 69 de cetฤƒศ›eni romรขni ศ™i membri de familie de gradul I, majoritatea femei, copii ศ™i persoane aflate รฎn situaศ›ii medicale sau...

Rapidiศ™tii au fฤƒcut anunศ›ul. Ce se รฎntรขmplฤƒ cu Marius ศ˜umudicฤƒ

Rapid a suferit o รฎnfrรขngere dureroasฤƒ รฎn faศ›a lui Botoศ™ani, scor 0-2, รฎn etapa a 12-a din Superliga Romรขniei, iar situaศ›ia antrenorului Marius ศ˜umudicฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ